Stanje naročila
Fotokioski
Informacije
08 205 91 91

Moj uporabniški račun

Prosim izberite...
Ob odjavi se iz varnostnih razlogov izbrišejo vsi neshranjeni projekti in vsebina vaše košarice.
CEWE FOTOKNJIGA, oblikovana s predlogo 'Travel Destinations', leži odprta na sivi odeji na bež kavču. Notranje strani prikazujejo družino na počitnicah na plaži.

Oblikovalski nasvet

„Travel Destinations” – oblikovalska predloga v stilu scrapbooka

Shranite svoje spomine s potovanj v stilu scrapbooka – hitro in enostavno z našo novo predlogo »Travel Destinations«. Predloga za oblikovanje fotoknjige je zdaj na voljo v vseh formatih, tako da jo lahko uporabite za fotoknjigo po svoji izbiri.

Z našimi predlogami za oblikovanje CEWE FOTOKNJIGE v programu CEWE Fotosvet lahko v nekaj sekundah ustvarite resnično kreativno in posebno fotoknjigo. S predlogo »Travel Destinations« na enostaven in edinstven način predstavite najlepše trenutke svojih potovanj v stilu scrapbooka.

Kreativno oblikovanje naslovnice

CEWE FOTOKNJIGA oblikovana s predlogo 'Travel Destinations' leži na beli komodi s keramično škatlo in rastlino. Naslovna fotografija CEWE FOTOKNJIGE prikazuje družino, ki se sprehaja po italjanskih ulicah.
Detajlni elementi naslovnice poskrbijo za privlačen izgled fotoknjige.
Oblikujte svojo CEWE FOTOKNJIGO

Med oblikovanjem platnice lahko izbirate med tremi različicami predloge. Če si jih želite ogledati, v urejevalniku premaknite miško nad predlogo »Travel Destinations«, dokler ne vidite ukaza »Prikaži predloge strani«. Kliknite in prikazale se bodo tri možne naslovnice. Vsaka vsebuje različno postavitev fotografij, besedila in klipartov v stilu scrapbooka. Zaradi kreativne zasnove vseh elementov bo že sama platnica vaše popotniške fotoknjige prava paša za oči.

Edinstvene različice postavitev

CEWE FOTOKNJIGA, oblikovana s predlogo "Travel Destinations", leži odprta na belem predalniku. Strani so rožnate, v slogu fotoalbuma in prikazujejo družino na počitnicah na plaži.
17 vnaprej oblikovanih strani, ki jih je mogoče prilagoditi po svojem okusu.

Če želite raznolik dizajn, je predloga fotoknjige Travel Destinations prava izbira za vas. S 17 vnaprej oblikovanimi dvojnimi stranmi ponuja pestro izbiro za čudovito postavitev vaših fotografij. Predlogo prilagodite po svojem okusu: barve, velikosti, postavitve, vrstni red in drugo. Naj bo pokončna, ležeča ali kvadratna – nova predloga je na voljo za vse formate CEWE FOTOKNJIGE in se prilega vsakemu formatu posebej.

Naši uporabniki tako preprosto lahko spremenijo predlogo v edinstveno CEWE FOTOKNJIGO.

Melanie Steenwerth, vodja oblikovanja CEWE FOTOKNJIG

Edinstven izgled v scrapbook stilu

Desna stran CEWE FOTOKNJIGE, oblikovane s predlogo "Travel Destinations", prikazuje belo ozadje. Na sliki je deček v bazenu.
Shranite svoje spomine s potovanj v stilu scrapbooka.

Ena od posebnosti nove oblikovalske predloge »Travel Destinations« je vrsta elementov v stilu scrapbooka, s katerimi lahko svoje fotografije okrasite na kreativen način. Edinstveni kliparti, kot so različni trakovi, strani v knjigi in posebna pisava, ki dajejo ubčutek ročno izdelane fotoknjige z izgledom scrapbooka.

Poiščite ustrezno oblikovalsko predlogo v programu CEWE Fotosvet

  1. Začnite s predlogo: ko izberete format, papir in naslovnico, izberite »Začnite z oblikovanjem« brez pomoči asistenta. Prikazale se bodo različne predloge, med katerimi lahko izbirate.
  2. Izberite ustrezno predlogo, kliknite in povlecite predlogo na delovno površino fotoknjige. Predloga bo uporabljena za celotno fotoknjigo.
  3. Naložite dodatne predloge: vse predloge niso prednameščene v programu CEWE Fotosvet. Pritisnite gumb "Naloži več" in izberite med dizajni, ki so vam všeč.
  4. Izberite fotografije in dodajte besedila na strani: kliknite gumb "Foto in video", da izberete ustrezno vsebino.

Z novo oblikovalsko predlogo »Travel Destinations« lahko zagotovite kreativen in navdihujoč dizajn za vaše trenutke s potovanj – s CEWE FOTOKNJIGO vaši spomini nikoli ne bodo pozabljeni.

Ekipa CEWE vam želi veliko zabave pri oblikovanju.

Inspiracija - ideje za darila

Z uporabo vaših osebnih fotografij.