Stanje naročila
Oddelek za pomoč uporabnikom
08 205 91 91
Adventni koledar drsnik

Foto adventni koledar

Najlepše darilo za adventno obdobje. Za okenci se skrivajo majhna presenečanja polna ljubezni.

K izdelkom

Posebne ideje za darila za adventno obdobje

Oglejte si naše foto adventne koledarje s čokoladnimi pralinami

Kako želite oblikovati adventni koledar?

Projekt lahko kadarkoli shranite in preoblikujete

Aplikacija CEWE

  • Neposredno lahko uporabljate fotografije, ki jih imate na pametnem telefonu
  • Naročate lahko kjerkoli in kadarkoli
  • Izdelke oblikujete hitro v le nekaj korakih
Predlagamo

Program CEWE Fotosvet

  • Največ oblikovalskih možnosti
  • Enostavna namestitev na računalnik
  • Dolgoročno shranjevanje projektov na računalnik

Spletno oblikovanje

  • Možnost hitrega oblikovanja v brskalniku
  • Ni potrebe za prenos
  • Projekte hranimo 6 mesecev na spletu

Unikatni foto adventni koledarji

Polepšajte adventni čas z lastnimi fotografijami

Še posebej edinstven: adventni koledar z lastnimi fotografijami

Adventni koledarji so del obdobja čakanja na božič, prav tako kuhano vino in torta. Adventni koledarji pogosto skrivajo čokolade, včasih majhna darila, pesmi ali slike. Če želite svoje otroke, prijatelje ali partnerja letos razveseliti s posebnim darilom, lahko zdaj oblikujete svoj adventni koledar pri CEWE. Izberete lahko koledar z izdelki Ferrero, skritimi za majhnimi okni, ali koledar z lastnimi slikami, pa tudi tak, ki ga napolnite z darili. Na naslovnici je vedno prikazan vzorec, ki ste ga izbrali in oblikovali. Na vas je, da se odločite, kako naj bo videti vaš koledar.

Kako oblikovati adventni koledar s CEWE:

Prvi korak je, da izberete naslovno fotografijo. Fotografije z božičnih praznikov zadnjih let ali slike z zimskih počitnic so vedno primerni motivi. Ko izberete čudovito sliko, lahko načrtujete svoj adventni koledar v nekaj korakih. Izberite vrsto adventnega koledarja - izberite, ali želite ležeči ali pokončni format - prilepite naslovno sliko in nato zasnovo dopolnite z besedilom in izrezkom - vstavite dodatne slike, če ima izbrani model fotografijo adventnega koledarja s fotografijami za okni - potrdite oblikovanje koledarja v predogledu izdelka in nato oddajte naročilo. Programska oprema samodejno preveri ločljivost uporabljenih slik; sistem vas bo obvestil, če kakovost slike ni primerna za tiskanje. Sliko lahko kadar koli spremenite med načrtovanjem.

Vedno izberite najprimernejši adventni koledar

Da se ne bi le ujemali z vzorcem in darilom za okni, temveč tudi, da bi se adventni koledar, izdelan sam iz lastne izdelave, popolnoma prilegal prostoru, ki je predviden v stanovanju, je večina modelov na voljo v različnih velikostih, pa tudi v ležečih in pokončnih oblikah. . Glede na to, kako obremenjen je, je lahko debelina koledarja do 3,5 cm. Višina in širina vsakega modela se giblje med 30 x 21 cm in 63 x 46 cm ali 36 x 48 cm.