Stanje naročila
Oddelek za pomoč uporabnikom
08 205 91 91

Neverjetno unikaten in poln ljubezni – podarite srečo, ki prihaja iz srca

Ko sami izdelamo darilo za boljšo polovico, ji posvečamo čas. Ganljivo, saj je sporočilo zelo jasno: pomembna si mi. So trenutki, skupni spomini, ki so unikatni in neponovljivi. Ko pogledamo fotografije, nam pripovedujejo zgodbo – če jih podarimo, pa nam napolnijo srce s toplino.

Izdelajte kreativne fotografije s pomočjo takojšnjega natisa fotografij

Tako lahko iz svojih fotografij v zadnjem trenutku hitro ustvarite lepo osebno darilo

Čudovite ideje za družinska darila

Čas, ki ga preživimo z otroci, starši in starimi starši je nekaj posebnega. Shranite najlepše trenutke za svoje najdražje!
Primerna kreativna ideja za vsakega družinskega člana

Ljubezni polna darila za vašo boljšo polovico

Naj bodo skupni spomini in dogodki osnova za ljubezen in enotnost. Shranite svoje spomine in podarite nekaj, kar prihaja iz srca.
Kreativni nasveti za vašo boljšo polovico

Deliti srečo s prijatelji

Dober prijatelj je zlata vreden. Uporabite naše najlepše motive pri oblikovanju unikatnih božičnih daril. Tako unikatne kot vaše prijateljstvo.
Sami oblikujte posebno darilo

Zgodbe naših kupcev

Otroška fotoknjiga kot zahvala

Pokažite ženi na poseben način, kako ste hvaležni za vse kar za vas dnevno naredi - tudi takrat, ko so zaradi dvojčkov vaši dnevi še posebno živahni. Točno to je Tim Wartman hotel izraziti s svojo CEWE FOTOKNJIGO.

Obljuba dela dolg: prvo potovanje v New York

Fotografije prav posebnih življenjskih doživetij bi človek najraje obdržal za vedno. Jana Heinritz je svoje prvo potovanje v New York preživela v družbi svoje hčerke Lili, ki ji ga je podarila za njen 18 rojstni dan. Ko sta prispeli domov, je nemudoma oblikovala CEWE FOTOKNJIGO o potovanju.

Zgodba vaše ljubezni v CEWE FOTOKNJIGI

Povejte svojo osebno in unikatno zgodbo v obliki fotografij. Recimo o časih, ko ste bili še mladi in divji. Sledijo oblikovalski nasveti Britte, ki je moža presenetila z zimsko fotoknjigo polno skupnih spominov.

CEWE FOTOKNJIGA kot dokaz prijateljstva

Marieke je svojo najboljšo prijateljico Carino presenetila s CEWE FOTOKNJIGO, da bi ji pokazala koliko ji pomeni. Polna spominov: Od fotografije iz vrtca in osnovne šole, vse do fotografij, ki ste jih kot odrasli naredili na vaših potovanjih.