Vabimo vas, da do 31. maja prijavite vaše fotografije na CEWE foto natečaj - Zadenite eno od nagrad v skupni vrednosti 250 000 €!

Stanje naročila
Iskalnik Fotokioskov
Informacije
Oddelek za pomoč uporabnikom
08 205 91 91

Moj uporabniški račun

Prosim izberite...
Ob odjavi se iz varnostnih razlogov izbrišejo vsi neshranjeni projekti in vsebina vaše košarice.

Vrste dostave

Pošiljamo z naslednjimi usposobljenimi partnerji.

Vročitev naših paketov z dostavo na dom. Dolgoletne izkušnje in strokovnost zagotavljata, da CEWE foto izdelke varno in hitro dostavimo.

Želite naročeni foto izdelek prevzeti doma ali na delovnem mestu? Udobno dostavo na dom izberete med naročilom takoj po vpisu/registraciji!

Naši partnerji:: GLS Dosegljivost naših partnerjev: Telefonska številka: +386 01 500 11 90 E-mail: info@gls-slovenia.com

Center za pomoč uporabnikom je za vas na voljo od ponedeljka do petka, od 07:30 do 19:00

Kdaj bo dostava? Foto izdelke predamo dostavi en delovni dan po njihovi izdelavi. GLS dostavlja vsak delovnik od ponedeljka do petka med 7:00 in 17:00 uro

Kje najdem več informacij o moji pošiljki? Funkcijo sledenja pošiljki najdete kadarkoli na spletni strani GLS. Za uspešno sledenje potrebujete številko pošiljke, ki ste jo prejeli po elektronski pošti. Med sledenjem bo prikazana zgodovina pošiljke -–skupaj s potrdilom o prejemu pri uspešni dostavi.

Na dan dostave ne bom na izbranem naslovu. Kaj lahko naredim? Če na temu naslovu ne boste dosegljivi, prosimo kontaktirajte kurirja na telefonsko številko, ki vam je bila poslana na spletno pošto ali naš klicni center na 01/500-11-50 in se dogovorite za preusmeritev v Paketomat ali Paketno Trgovino. Vse potrebne informacije za to spremembo najdete v potrdilu, ki ste ga prejeli na elektronski naslov.

Po dveh neuspelih dostavah je pošiljka vrnjena pošiljatelju.

Koliko stane pošiljanje na domači naslov? Ne glede na težo paketa je strošek dostave na vaš domači naslov 4,95 €.

V kolikor vrednost pošiljke presega 30 € koristite kodo kupona: DOSTAVA in svoje naročilo prevzemite brezplačno. Kupon lahko koristite, če vrednost nakupa presega 30 €. Te kode ni mogoče kombinirati z drugimi popusti.

» POMEMBNO: stroški dostave v primeru naročanja različnih kategorij izdelkov se razlikujejo. Cenik najdete tukaj«

Za vas smo na razpolago! Pokličite nas!

Dosegljivi smo na telefonski številki za pomoč uporabnikom: 08 205 91 91, od ponedeljka do nedelje: 8:00 - 17:00.
100% garancija zadovoljstva
Hitre storitve
Pomoč uporabnikom in osebno svetovanje vsak dan v tednu