Stanje naročila
Fotokioski
Informacije
08 205 91 91

Moj uporabniški račun

Prosim izberite...
Ob odjavi se iz varnostnih razlogov izbrišejo vsi neshranjeni projekti in vsebina vaše košarice.
Na kredenci stoji adventni koledar s fotografijami. Naslovnica prikazuje žensko in moškega v zimskih oblačilih. Ženska objema moškega. Nekatera okenca adventnega koledarja so odprta in razkrivajo Ferrero čokolade. Na notranji strani okenc lahko vidite ljubka sporočila. Ob koledarju so božični okraski in sveča.

Ustvarjalni nasveti

Adventni koledar z ljubkimi sporočili in darilnimi boni

Za romantičen predbožični čas: kako oblikovati 24 presenečenj in ljubkih sporočil za svoje najdražje.

Čokoladni adventni koledar bo popolno presenečenje za vašo ljubljeno osebo. Na sprednjo stran dodajte najljubšo fotografijo, za sladko doživetje pa bodo poskrbele okusne čokoladice Ferrero, ki se skrivajo za zaprtimi okenci koledarja. Poleg celotne površine koledarja lahko v programu CEWE Fotosvet posamezno oblikujete tudi vseh 24 notranjih površin okenc. Uporabite našo božično predlogo s pripravljenim dizajnom za okenca, ki jo najdete tukaj. Ko predlogo prenesete in namestite na svoj računalnik, lahko pričnete z oblikovanjem. Lahko pa oblikujete povsem svoj dizajn za okenca, z darilnimi boni, sporočili in fotografijami po svojih željah, na primer tako, da koledar oblikujete hitro in enostavno kar preko naše spletne strani.

Hitro in enostavno naročanje adventnega koledarja.
Na notranji strani odprtega okenca so besede "Ob pogovoru s tabo, pozabim na uro". Spodaj je klipart omele. Za okencem adventnega koledarja se skriva čokoladica Ferrero Rocher.

Znak ljubezni za vsak dan

Da boste svojega partnerja decembra vsak dan dvakrat razveselili, na okence koledarja napišite ljubezensko sporočilo ali darilni bon. Potrebujete nekaj navdiha? Pomislite, katera je tista lastnost, ki jo pri partnerju najbolj cenite in jo izrazite v nekaj besedah. Namig: bolj osebno, bolje bo.

Na notranji strani odprtega okenca adventnega koledarja je napis »Darilni bon za zajtrk v postelji«. Na okencu je kot oblikovni element tudi skodelica z božičnimi okraski, za katero se skriva Raffaello.

Podarite lepe trenutke v dvoje

S kakšnimi darilnimi boni bi radi presenetili svojo boljšo polovico? Z ljubeznijo lahko napolnite 24 okenc, zato so aktivnosti lahko različne: na primer zajtrk v postelji, masaža ali vabilo na večerjo. Izberite aktivnosti, ki jih lahko izvajate skupaj.

Na notranji strani odprtega okenca na adventnem koledarju piše "Ljubim te". Zraven sta vidna dva majhna srčka. Za vrati je Ferrerova čokoladica.

Slastni pralineji s toplimi besedami

Naši čokoladni adventni koledarji v formatu A4 so napolnjeni s slastnimi sladicami. Za vsakim okencem se skriva Ferrero Kiss, Ferrero Rocher ali Raffaello. Vsebina postane še slajša zaradi prikupnih sporočil na notranjih straneh okenc. To je lahko že preprosto sporočilo "ljubim te", z dodanim majhnim srčkom. Prostor dopušča uporabo treh do štirih besed.

Na notranji strani odprtih okenc adventnega koledarja lahko vidite božični klipart z dvema svečama, tremi božičnimi okraski in vejico jelke. V koledarju je tudi Ferrerov pralinej.

Bodite kreativni

Poleg sporočilc in bonov naša predloga vsebuje praznični dizajn, ki se prilega velikosti okenc. Po želji v našem programu CEWE Fotosvet in v spletnem urejevalniku lahko med kliparti pobrskate po pestri izbiri drugih okrasnih elementov, ki jih poiščete s pomočjo filtra »Božič« in nato vstavite na okence. Uporabite pa lahko tudi svoje osebne fotografije.

Na notranji strani odprtega okenca adventnega koledarja je sporočilo »Tvoj objem je najboljše zdravilo« in okrašen s srčkom. Zraven je Raffaello.

Trenutki polni presenečenj

Pri oblikovanju čokoladnega adventnega koledarja poskrbite, da boste sporočila, bone in fotografije razporedili za okenca tako, tako da se bodo smiselno menjavali. Tako bo vaša najljubša oseba za vsako številko odkrila novo presenečenje. 24 Ferrero čokoladic je že enakomerno razporejenih po koledarju.

Podarite ljubezen, ki traja

Dve roki odpirata okence adventnega koledarja. Koledar prikazuje žensko in moškega v zimskih oblačilih. Ženska objema moškega. Roka iz okenca vzame Raffaello. Na notranji strani okenca je viden darilni bon in ljubko sporočilo.
Notranjost adventnega koledarja je iz 100-odstotnih bioloških materialov.

Zagotavlja trenutke sreče in je hkrati prijazen do okolja: za naš [čokoladni adventni koledar][cp-gifts:advent-calendar] uporabljamo papir s certifikatom FSC®. Notranjost je iz 100-odstotno biorazgradljivega materiala.

Želimo vam prijetne trenutke pri oblikovanju in obdarovanju.