Stanje naročila
Fotokioski
Informacije
08 205 91 91

Moj uporabniški račun

Prosim izberite...
Ob odjavi se iz varnostnih razlogov izbrišejo vsi neshranjeni projekti in vsebina vaše košarice.
Na mizi je poročna knjiga gostov z zanjo oblikovanim ovitkom. Naslovnica prikazuje fotografijo mladega para. Listi s foto nalepkami so priloženi knjigi. V ozadju je čudovita cvetlična dekoracija.

Ustvarjalni nasveti

Spomini na poročni dan v CEWE FOTOKNJIGI

Poroka je eden najlepših dni v življenju vsakega para. Podarite večen spomin, oblikujte personalizirano knjigo gostov

Bi radi mlademu paru podarili resnično osebno darilo, ki ju bo kot spomin spremljalo skozi njuno skupno življenje? Oblikujte edinstveno knjigo gostov, jo odnesite s seboj na poročno slavje in prosite svate, naj vanjo zapišejo lepe želje in lepe misli. XL CEWE FOTOKNJIGA kvadratne oblike velikosti 30 x 30 cm in z 202 stranmi ima dovolj prostora za najlepše misli vseh družinskih članov in prijateljev za mladoporočenca. Za še bolj dovršen izgled lahko naročite tudi prilegajoč se ovitek ali darilno škatlo za knjigo gostov. Prav tako lahko prenesete vnaprej pripravljene nalepke s kratkimi sladkimi sporočili za še bolj barvito vsebino fotoknjige.

Prisrčen poročni spomin

Gost odloži fotoknjigo iz okrasnega kovčka na mizo. Na naslovnici piše "knjiga gostov". Za knjigo smo pripravili tudi okrasne nalepke, ki jih gostje lahko nalepijo.
Presenečenje je pripravljeno: unikatna knjiga gostov z elegantno darilno škatlo in polna lepih misli.
Oblikujte svojo CEWE FOTOKNJIGO

Če želite, da bo knjiga gostov resnično vznemirljivo in edinstveno darilo, jo morate skrivati ​​pred parom. Združite moči s še enim gostom in na dan poroke subtilno vključita preostale svate in zbirajta njigova sporočilca od mize do mize. Ko bosta mladoporočenca prejela nepričakovano darilo in prebirala številne iskrene misli in prijazne želje bosta zagotovo neizmerno vesela. Ganljivo presenečenje bo ostalo kot večen spomin, ki ga bosta lahko še leta pozneje z veseljem jemala s police in obračala strani polne lepih misli znova in znova. Ob tem pa se bosta spominjala in podoživljala najlepšege dan njunega življenja.

Namig: Vsebino knjige prilagodite tematiki praznovanja, številu gostov ali dekoraciji. Tukaj je majhna pomoč:

Za vsakega gosta oblikujte ločen par strani, jih opremite z njegovo fotografijo, da bo poleg posameznih lepih želja zraven tudi lep obraz.

Namig za oblikovanje notranjih strani knjige gostov

Klasičen dvostranski videz: fotografija osebe, para ali družine je na levi strani. Če vam je všeč ta ideja, pridobite fotografije gostov vnaprej ali pa jih posnemite na poroki z instant fotoaparatom in jih nalepite v knjigo. Na desni strani knjige je dovolj prostora za čestitke in želje družinskih članov ali prijateljev iz fotografije.

Otroci so mojstri ustvarjalnosti. Tudi za njih oblikujte ločen del knjige, eno stran opremite s fotografijami, drugo pustite prazno. Knjigi dodajte barvna pisala in dodatke, da bo ustvarjanje še prijetnejše.

Sporočila najmlajših

Otroci so edinstven del poročnega slavja. Če je med gosti več otrok, načrtujte več strani v knjigi tudi zanje, da bodo lahko umetniško izrazili svoje misli. S pomočjo barvic in smešnih nalepk boste naredili presenečenje za par res edinstveno.

Eno stran knjige gostov krasi lep citat, na drugi strani pa je prostor za osebno sporočilo. Ne pozabite pripraviti pisala in morebitnih drugih ustvarjalnih pripomočkov.

Klasični citati

"Naj se vse vajine sanje uresničijo" - takšni klasični stavki vedno najdejo mesto med poročnimi željami. Nekateri svati svoje sporočilo radi popestrijo z znanimi citati. Ko oblikujete knjigo, lahko vnaprej načrtujete ponudbo nalepk, ki bodo navdihnile goste pri izpolnjevanju.

Nalepka, ki jo lahko zalepite v knjigo, bo zagotovo gostom zelo všeč. Foto nalepke dajejo darilu razgiban videz. Vnaprej pripravite več različic.

Navdihujoče nalepke

Morda bo kateri izmed svatov potreboval nekaj navdiha. Pri tem so v pomoč naše nalepke, ki jih je mogoče prenesti. Misli, kot so »Naše želje za vajin zakon«, »Recept za dolg zakon« ali »Najlepši trenutek današnjega dne« popestrijo knjigo gostov, hkrati pa dajo tudi ideje za pisanje osebnih sporočil. Prenesite in prilagodite nalepke svojim željam.

Bližnji posnetek naslovnice knjige gostov s fotografijo mladega para. Elegantna knjiga je opremljena s cvetličnim poročnim motivom in okrasnim premazom na beli podlagi.

Naj bo poročni dan še bolj popoln

Pri oblikovanju notranjih strani in naslovnice je mogoče uresničiti nešteto idej. Okrasite svojo CEWE FOTOKNJIGO s cvetličnimi vzorci in sijajnim premazom. Takšen eleganten videz je popoln za vsako poročno fotoknjigo.

Obstaja veliko načinov sporočanja lepih želja mladoporočenemu paru – tudi v obliki darila: zapišite najlepše misli vseh svatov v eno knjigo gostov.

Gost piše svoje želje v knjigo. Nalepke naredijo strani še bolj barvite in unikatne.
Svat piše svoje dobre želje v knjigo gostov. V knjigi je že nekaj čestitk in foto nalepk.

Oblikujte svojo knjigo gostov s programom CEWE Fotosvet, v aplikaciji CEWE Fotosvet ali s spletnim urejevalnikom. Ste si zamislili bogat ali minimalističen slog? Načrtujete več majhnih fotografij ali večje slike? Vse vaše ideje lahko uresničite z našim urejevalnikom. Vnaprej načrtujte strukturo knjige gostov, preglejte seznam gostov in temu prilagodite število praznih in dvojnih strani. Tako lahko vsak gost ali gostujoči par zlahka najde, kam zapisati svoje lepe misli in želje. Poleg knjige potrebujete še pisala, nalepke za pomoč pri izpolnjevanju in če želite še kakšne ustvarjalne pripomočke, kot so lepilni trak in škarje.

Še en namig: Za knjige gostov še posebej priporočamo naš digitalno tiskan premium mat papir. Nanj lahko pišete s katerim koli pisalom.

Knjiga polna ljubezni

Ko je izpolnjena zadnja stran, zapisane zadnje dobre želje in nalepljena še zadnja foto nalepka, je knjiga dokončana. Darilo, ki je narejeno z ljubeznijo in vsebuje najlepše misli vseh svatov, v katerih bosta mladoporočenca lahko uživala za vedno.

CEWE ekipa upa, da bo darilo prineslo vsaj toliko veselja kot ga bo že samo oblikovanje.

Inspiracija - ideje za darila

Z uporabo vaših osebnih fotografij.