Stanje naročila
Fotokioski
Informacije
08 205 91 91

Moj uporabniški račun

Prosim izberite...
Ob odjavi se iz varnostnih razlogov izbrišejo vsi neshranjeni projekti in vsebina vaše košarice.
Na mizi leži CEWE FOTOKNJIGA. Naslovnica prikazuje fotografijo blogerke Youdiful s svojim fantom Lukasom, okrašeno z lastno oblikovanim klipartom z besedami "ti in jaz".

Nasveti za urejanje, predlogi za oblikovanje

Ročno napisana pisma za neverjetno količino ljubezni

Blogerka Youdiful je za svojega prijatelja ustvarila CEWE FOTOKNJIGO, ki jo je sama uredila, ter posebej oblikovala kliparte, ki so na voljo tudi za prenos.

Avtorica: Judith Frietsch

Da bi našim ljubljenim pokazali, koliko nam pomenijo, je CEWE FOTOKNJIGA odlično darilo. Zato sem za partnerja oblikovala knjigo s fotografijami nepozabnih skupnih trenutkov in skupaj doseženih mejnikov.

Na odeji leži CEWE FOTOKNJIGA, ki jo odpira ženska roka. Blogerka Youdiful na dvojni strani predstavlja svoje fotografije s fantom in klipart »together«.
V programu CEWE Fotosvet lahko najdete popolne kliparte za številne različne teme in izkušnje, vključno z mojimi.
Oblikujte svojo CEWE FOTOKNJIGO

Čudovite pisave, od katerih sem nekatere oblikovala jaz, ponujajo čudovite možnosti oblikovanja za vašo fotoknjigo, ki jo oblikujete sami. Organizirajte svoje knjige po življenjskih dogodkih s temi ustvarjalnimi kliparti. Lahko govorite o stopnjah vašega odnosa z ljubljeno osebo ali pa preprosto izpostavite majhne, ​​lepe trenutke svojega življenja.

Popolnoma novi oblikovalski kliparti od Youdiful.
Samo poglejte: izrazite svoje najsrečnejše trenutke s kliparti, ki sem jih oblikovala.

Vse kliparte s črkami - in seveda še veliko več - najdete v programu CEWE Fotosvet ali pa jih prenesete v nekaj sekundah.

Neposredno prenesite besedila

Spominjanje posebnih mejnikov v življenju

Na dvojni strani CEWE FOTOKNJIGE je klipart, na desni strani je napis "naš prvi dopust" in dve fotografiji prvega dopusta. Na levi strani je bila skupna fotografija blogerke Judith Frietsch in njenega prijatelja Lukasa postavljena na celostransko ozadje, okrašeno z baloni na vroč zrak.
Poseben spomin: mejniki v življenju, kot prvi skupni dopust, ujeti v CEWE FOTOKNJIGO.

Nepozabni trenutki, kot so prve skupne počitnice, skupna vselitev ali prvi poljub, dobijo lepo mesto v fotoknjigi. Za te dogodke lahko najdete popoln klipart za organizacijo svoje fotoknjige. S fotografijo razpoloženja v ozadju lahko nekaterim stranem dodate še več ljubeče, čarobne moči.

Dodajte svojim fotografijam simbole različnih razpoloženj.

Simboli razpoloženja vaši fotoknjigi dodajo lepo barvo, vendar ne odvrnejo pozornosti od pravih "zvezd" fotoknjige: nas samih. Obstaja veliko spletnih mest, kjer lahko za to brezplačno uporabite visokokakovostne fotografije.

Osebno uživam v uporabi mednarodne foto skupnosti Unsplash. Preprosto vnesite idejo za temo (na primer "baloni"), razpoloženje (na primer "srečno") ali barvno shemo (na primer "modra") v iskalno vrstico enega od teh spletnih mest. Nato prebrskajte med predlogi, dokler ne najdete pravega gradiva.

Vsakodnevne dogodivščine in srečni trenutki

Bližnji posnetek ene od notranjih strani CEWE FOTOKNJIGE. Ogledate si lahko tri fotografije blogerke Judith Frietsch s svojim fantom Lukasom ter klipart z napisom "Selfie mode on".
Vklopljen način za selfije: Zame je na teh fotografijah nekaj prav čarobnega.

Pogosto se spomnim običajnih trenutkov – na primer v obliki selfijev. Teh imamo vsi na svojih mobilnih telefonih nešteto. Bodisi smo jih naredili skupaj z našimi najdražjimi, ali pa so jih oni poslali nam. Z ustreznim klipartom lahko zberete najbolj smešne in najlepše fotografije na nekaj straneh fotoknjige. Na ta način te fotografije postanejo del skupne zgodovine in jim lahko namenimo posebno mesto v fotoknjig.

Prilagojeno

Bližnji posnetek CEWE FOTOKNJIGE, ki prikazuje edinstveno, personalizirano hrbtišče.
Tudi hrbtišče CEWE FOTOKNJIGE je možno prilagoditi.

Ovitek sem naredila še bolj oseben. Ker naše knjige pogosto uporabljam kot »knjigice za kavno mizico«, se na vsaki strani znajde majhen izrek ali posvetilo, ki knjigo resnično popestri. Ko je fotoknjiga na polici, je hrbtišče prva stvar, ki jo opazimo, zato ji vsekakor velja posvetiti posebno pozornost.

Vsebuje drugo sporočilo

Bližnji posnetek notranje strani zadnje platnice CEWE FOTOKNJIGE s priloženo ovojnico z napisom "Lukasu".
Ustvarite resnično resnično ganljiv trenutek z ročno napisanim pismom, ki bo del fotoknjige.

Po natisu sem knjigo obogatila s še več ljubezni in duše – in tako lahko storite tudi vi. Na primer, preprosto pritrdite ovojnico na notranjo stran platnice. Ovojnico napolnite z ročno napisanimi črkami ali pa med strani vstavite posušene cvetne liste, da bo knjiga že na prvi pogled res prikupna in prisrčna.

Izrazite svojo ljubezen na kreativen način - to je tisto, zaradi česar je CEWE FOTOKNJIGA popolnoma edinstvena.

Zabavajte se z oblikovanjem in obdarovanjem, Lep pozdrav, Judith

**O Judith Frietsch in za še več navdiha obiščite njen blog youdiful in njen Instagram račun youdiful (življenjski slog in notranjost) in youdifullettering (črke in grafike).

Inspiracija - ideje za darila

Z uporabo vaših osebnih fotografij.