Prijavite se na naše e-novice in prejmite 10% popust pri vašem naslednjem naročilu!

Stanje naročila
Fotokioski
Informacije
08 205 91 91

Moj uporabniški račun

Prosim izberite...
Ob odjavi se iz varnostnih razlogov izbrišejo vsi neshranjeni projekti in vsebina vaše košarice.
Apple Apple

Ovitki za iPhone

Izvrstna zaščita za telefone iPhone. Tudi za iPhone 11!

Naša celovita ponudba

Izberite vrsto naprave!
Silikonski ovitek Apple iPhone XR

iPhone XR

od 19,99 €*

Unikatni ovitki in etuiji za pametne telefone Apple

Na voljo tudi za najnovejše modele iPhone telefonov

Oblikujte iPhone ovitek z unikatno fotografijo

Če izberete iPhone ovitek, boste imeli kakovosten in ličen pametni telefon. Tak pameten telefon znamke Apple si zasluži ustrezno zaščito vrhunske kakovosti in edinstvene oblike - ne glede na to, ali govorimo o trdnem ali mehkem ovitku. Pri CEWE lahko izbirate med številnimi ovitki za iPhone, ki jih s fotografijami lahko spremenite v unikaten ovitek za pametni telefon. Popolno prileganje vsakemu iPhone modelu in natančen izrez vseh potrebnih odprtin sta prav tako značilna za CEWE ovitke, poleg izvrstnega tiska fotografij. Seveda lahko za tisk uporabite tudi fotografije, ki ste jih digitalno ustvarili z mobilnim telefonom. Minimalistični črno-beli posnetki, ki krasno dopolnjujejo elegantno in enostavno iPhone obliko, so prav tako dobra izbira kot žive in barvne fotografije: ne glede na izbiro, bo imel zaščitni ovitek vašega iPhone telefona unikaten dizajn.

Personalizirajte svoj iPhone 11

Z dvema foto objektivoma nudi iPhone 11 vam in vašim fotografijam nove možnosti: ultraširoke posnetke in fotografije z občutno boljšo kakovostjo, na katere imata tema in gibanje minimalen vpliv. Ovitek za mobilni telefon, ki ga sami oblikujete je popoln dodatek za tako izpopolnjen pameten telefon. Pokažite navdušenje za fotografiranje, zaščitite svoj iPhone 11 in mu vdahnite edinstven karakter.

Zaščita za iPhone X

Široki OLED zaslon, Face ID in nerjaveči mat kovinski okvir so le nekatere izmed značilnosti, zaradi katerih je iPhone X izjemen pameten telefon. S CEWE zaščitnim ohišjem ali iPhone ovitkom boste dobili želeno zaščito: varno, unikatno in izjemno kakovostno

Oblikujte svoj iPhone 8 ovitek

Posebnost iPhone 8 je napredno razvita tehnologija fotografiranja, s katero med drugim lahko tudi v slabih svetlobnih pogojih ustvarjate izjemne fotografije. iPhone 8 Plus nudi kombinacijo širokega objektiva in teleobjektiva, kar razširja spekter možnih posnetkov, vsak model iPhone 8 pa ima način portreta, ki zelo poenostavlja ustvarjanje portretov. Če radi fotografirate, so pametni telefoni Apple popolna izbira. V tem primeru nudi ovitek za telefon z lastno fotografijo dovolj zaščite za vaš iPhone. Izberite si svoj najljubši model med številnimi CEWE ovitki in ga oblikujte s CEWE fotoprogramom.