Aplikacija CEWE Fotosvet Naročite hitro in enostavno

Prijavite se na naše e-novice in prejmite 10% popust pri vašem naslednjem naročilu!

Stanje naročila
Fotokioski
Informacije
08 205 91 91

Moj uporabniški račun

Prosim izberite...
Ob odjavi se iz varnostnih razlogov izbrišejo vsi neshranjeni projekti in vsebina vaše košarice.
Foto sestavljanka
Foto sestavljanka
Foto sestavljanka
Foto sestavljanka
Foto sestavljanka

Foto sestavljanka

Edinstvene foto sestavljanke z lastno fotografijo

Spomini, ki jih sestavite kos za kosom – foto sestavljanka je krasna aktivnost za prosti čas in lepa priložnost, da svoje spomine delite z drugimi.

  • Natančna rezalna tehnika
  • Trdi material
  • Sijoče barve
od 12,99 € *

Oblikovanje in naročanje

Informacije o izdelku

Velikost:

112 kos (20 x 30 cm) 266 kosov (30 x 45 cm)

Material:

Fotokarton

Priporočena ločljivost:

3545 x 2535 pikslov

Pozor!

Majhni koščki predstavljajo tveganje za zadušitev!

Sestavite nepozabne spomine iz majhnih delčkov

Foto sestavljanka z edinstvenimi motivi

Ovekovečite izjemna doživetja na foto sestavljankah

Oblikujte čudovite spomine v posebnem formatu. Pri unikatnih foto sestavljankah ne oblikujete le motiva. Kadarkoli jih lahko ponovno sestavite in tako obudite spomine na posamezna doživetja. Sestavljanka, ki jo oblikujete sami, je popolna za večer družabnih iger z družino ali prijatelji. Sestavljanka v darilni škatli je popolno darilo za stare starše, tete, strice in vse tiste, ki jih bo motiv na sestavljanki osrečil.

Oblikujte svojo sestavljanko z najlepšimi fotografijami

Vsak element foto sestavljanke je je stabilen in izjemno kakovosten, zato se vsak del popolno prilega ostalim, kar zagotavlja kvalitetno zabavo znova in znova. CEWE sestavljanko prejmete v primerni in lični kartonski škatli, da se noben košček ne izgubi. Večkrat sestavite osebno sestavljanko in obudite spomin na lepo družinsko potovanje, prijeten večer s prijatelji ali številna druga doživetja, ki jih prikazuje vaš izbran motiv.

Naročite foto sestavljanko izjemne kakovosti pri CEWE

S CEWE je oblikovanje sestavljanke izjemno enostavno. Prvo izberite iz koliko delčkov bo sestavljanka imela. Lahko izberete sestavljanko s 112 ali 266 koščki. Nato izberete motiv. Sestavljanko lahko oblikujete iz ene fotografije ali več. Tekom oblikovanja lahko izberete med različnimi možnostmi dizajna.

Še bolj zabavno vam bo sestavljati Ravensburger Puzzle s 500, 1000, 1500 ali 100 XXL koščki. Tudi tukaj sami oblikujete vsak košček svoje foto sestavljanke.

Ko izberete motiv, sledi oblikovanje podrobnosti. CEWE vam nudi številne kliparte s katerimi lahko izpopolnite sestavljanko. Barvo klipartov lahko prilagodite barvni paleti izbrane fotografije, lahko pa poiščete tematske kliparte - recimo rože, motive sonca ali morja, ki se ujemajo s temo dopusta. Piko na i doda še osebno sporočilo ali ostali elementi oblikovanja, ki jih sami pobarvate.