Separator
  CEWE FOTOKNJIGA
  CEWE FOTOKNJIGA
  Povejte svojo zgodbo v CEWE FOTOKNJIGI in shranite vaše spomine v najlepših barvah.
  od 8,95 €* CEWE FOTOKNJIGA
  CEWE Photo Award 2019
  CEWE Photo Award 2019
  Foto natečaj je zaključen, zahvaljujemo se vam za sodelovanje. Žirija je pričela z delom. Rezultati bodo znani v septembru!
  Fotogalerija
  CEWE FOTOKNJIGA Pure
  CEWE FOTOKNJIGA Pure
  Oblikujte stilsko fotoknjigo v enostavni aplikaciji neposredno z vašega smartfona že v nekaj minutah. Dovolj je, da izberete 22 fotografij, napišete kratko posvetilo in je končano. Super ideja za majhno darilo.
  CEWE FOTOKNJIGA PURE
  DEKORATIVNI IZDELKI Slika za steklom
  Dekorativni izdelki
  Dekorativna darila z odličnimi efekti. Ta darila z osebno fotografijo bodo polepšala vaš življenjski prostor.

  Dekorativni izdelki
  Skodelice Fotoskodelica z obarvano notranjostjo
  Skodelice
  Zdaj lahko ob jutranji kavi občudujete svojo najljubšo fotografijo z enim od naših številnih dizajnov, v panorama formatu.
  od 10,42 €* Skodelice
  CEWE KOLEDAR
  CEWE KOLEDAR
  Oblikujte izviren koledar z lastnimi fotografijami in podoživite vaše najlepše trenutke vedno znova in znova.
  CEWE KOLEDAR
  Separator
  softver

  Brezplačen foto program

  Z našim brezplačnim foto programom je naročanje foto izdelkov, kot je CEWE FOTOKNJIGA, hitro in enostavno.

  Newsletter

  e-novice

  Naročite se na naše e-novice in bodite na tekočem z našimi akcijami, novostmi in drugimi dogodki, ki jih pripravljamo za vas.

  Separator


  Natečaj FOTO MESECA

  Vsak mesec vam ponujamo nov foto izziv. Udeležite se natečaja z vašimi fotografijami in se potegujte za nagrade.
  Sodeluj


  Ljubim gore

  Vabljeni k sodelovanju v fotonatečaju #LjubimGore in se potegujte za bogate nagrade.
  Več informacij


  Natečaj

  Sodelujte v tretjem nagradnem natečaju za najlepšo CEWE FOTOKNJIGO in odpotujte s Sončkom v New York.
  Več informacij
  Separator
  Inspiration

  Priložnosti

  Iščete navdih ali idejo ob različnih priložnostih? Ne iščite več. Za vas smo pripravili številne predloge, ki vas bojo navdihnili in razveselili vaše bližnje.

  Garancija

  Garancija zadovoljstva

  Vaše zadovoljstvo z vašo CEWE FOTOKNJIGO je za nas zelo pomembno, zato jo dobavljamo z garancijo 100% zadovoljstva ali vračilom denarja.

  separator

  Dobrodošli na strani cewe.si,

  Prej ste nas poznali kot XXLfoto.si - podprti smo s strani podjetja CEWE – vodilnega foto-storitvenega podjetja v Evropi in ustvarjalca znamke CEWE FOTOKNJIGA – vodilne premium blagovne znamke za fotoknjige, kakor v Evropi, tako tudi v Sloveniji.


  Pri cewe.si kakovost in storitev delujeta z roko v roki. Naše številne zmage na testih v uglednih časopisih, kot npr. VIP Zveze potrošnikov Slovenije, PC PR@XIS, FOTOTEST, CHIP FOTO-VIDEO DIGITAL, DigitalPHOTO, so dokaz naše predanosti premium kakovosti. To vključuje tudi naš premium izdelek, znan po imenu CEWE FOTOKNJIGA in storitev razvijanja fotografij. Pri cewe.si si lahko oblikujete in naročite: fotografije, foto knjigo, fotokoledar, velike formate natisa, kot npr. poster ali fotoplatno, voščilnice, vabila in številna druga foto darila, med katerimi naj omenimo foto skodelico ali foto sestavljanko.

  Vaše fotografije so naša glavna skrb, zato tudi uporabljamo visoko kakovostne materiale in okolju prijazne tehnologije razvijanja in natisa. Naš sistem avtomatičnih popravkov vam zagotavlja brilijantne barve in prvorazredne rezultate.


  Oddaja naročila preko cewe.si je povsem enostavna – uporabite lahko našo spletno stran ali pa si naložite naš brezplačen in velikokrat nagrajeni foto program, ki je na voljo za operacijske sisteme Windows, Mac in Linux. Povsem enostavno oblikujte izdelke s pomočjoh naših oblikovalskih predlog in v le nekaj korakih prenesite izdelek na naš strežnik. V roku nekaj dni (dobavni rok je odvisen od posameznega izdelka) vam vaše naročilo preko kurirja pošljemo na izbrani domači naslov. Začnite zdaj in oblikujte unikatne izdelke iz svojih fotografij pri cewe.si.

  Na tej strani uporabljamo piškotke za izboljšano uporabniško izkušnjo in analizo obiska. Z nadaljnjo uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij.