Stanje naročila
Fotokioski
Informacije
08 205 91 91

Moj uporabniški račun

Prosim izberite...
Ob odjavi se iz varnostnih razlogov izbrišejo vsi neshranjeni projekti in vsebina vaše košarice.

Otroške fotoknjige

Ujemite otroške trenutke, dokumentirajte otrokov razvoj in jih shranite v čudovito otroško fotoknjigo. Otroštvo malčkov prehitro mine, CEWE FOTOKNJIGA pa poskrbi, da se tega posebnega obdobja spominjamo za vedno.

Od nosečnosti in prvih dni z novorojenčkom, do čarobnega prvega leta. Zelo preprosto lahko ustvarite otroško spominsko fotoknjigo, ki zajema zbrane vse posebne trenutke. Oblikujte fotoknjigo vašega otroka, ki jo boste z veseljem prelistali tudi čez desetletja.

Oblikuj

Otroška fotoknjiga je spomin za vso družino

Ko gre za oblikovanje fotoknjige, je možnosti neskončno. Pripovedovanje zgodbe s fotografijami? Ali otroška fotoknjiga z dodanimi zgodbami v besedi? Tukaj so tri stvari, ki jih lahko naredite, da bo vaša edinstvena fotoknjiga še bolj posebna in zanimiva tudi za najmlajše.

Vrste papirja

Izbirate lahko med šestimi vrstami papirja, ki v fotoknjigi ustvarijo edinstveno vzdušje. Imate v planu oblikovati otroško fotoknjigo z več besedila? Fotopapir mat ali premium mat sta odlična izbira za to. Ali pa v svoji fotoknjigi želite večji poudarek na fotografijah? Sijajni fotopapir je odlična izbira, saj je enostaven za čiščenje in je prijazna rešitev za otroke.

Video posnetki s QR kodo

Ali ste vedeli, da lahko listanje CEWE FOTOKNJIGE popestrite z videi? Naš program CEWE Fotosvet vam omogoča dodajanje videoposnetkov v vašo fotoknjigo s pomočjo QR kode. Videoposnetke si lahko kadarkoli znova ogledate tako, da poskenirate kodo. Fotoknjiga bo postala zares spominska, saj bo tudi prvi smeh dobil svoj glas!

Dodajanje strani

Nikoli ne naredimo preveč otrokovih fotografij, saj se trudimo ujeti vsak njihov korak, da kasneje lahko občudujemo fotografije z velikim nasmehom na obrazu. Majhne fotoknjige lahko povečate na 98 strani, večje pa na 202 strani. Ker vsak trenutek šteje!

Samo 5 preprostih korakov do otroške fotoknjige ...

Oblikovanje fotoknjige vaših malčkov še nikoli ni bilo tako enostavno. Sledite spodnjim korakom in oblikujte svojo osebno, edinstveno CEWE FOTOKNJIGO vrhunske kakovosti.

1. Prenesite naš program za naročanje

Prenesite naš večkrat nagrajeni brezplačen program za oblikovanje - CEWE Fotosvet.

2. Naložite svoje fotografije

Dodajte svoje fotografije iz računalnika, telefona ali iz oblaka CEWE myPhotos.

3. Izberite format in slog

Oglejte si našo paleto različnih vrst fotoknjig in izberite popoln format zase.

4. Oblikovanje in urejanje

Dodajte svoji fotoknjigi osebno noto.

Prenesite program in pričnite z oblikovanjem.

Vašo fotoknjigo bomo natisnili v našem posebnem laboratoriju in jo dostavili na vaš dom, vi pa boste lahko uživali v občudovanju svojih spominov še dolga leta.

Unikatna ideja za rojstnodnevno darilo

Naše fotoknjige so na voljo v različnih formatih, od žepnih do XXL. Ob naročilu svoje fotoknjige, lahko naročite še dodatne izvode v različnih formatih in jih podarite.

Vaša personalizirana otroška fotoknjiga bo odlično darilo za stare starše ali botre, tudi kot spomin na krst. Ko vaš otrok odraste bo ob listanju svojih spominov z otroštva zagotovo ganjen. Domiselno, unikatno in večno darilo tudi za okrogle rojstne dneve in obletnice.

Oblikuj

Morebitna vprašanja o fotoknjigah za otroke

Obstaja veliko načinov, da dosežete poseben izgled vaše otroke fotoknjige. Izbirajte med številnimi kliparti in dodajte poljubno besedilo naslovni ali notranjim stranem. Platnice lahko popestrite z zlatim ali srebrnim okrasnim premazom in s tem dosežete poseben reliefni učinek. Veliko je možnosti za kreativno in edinstveno oblikovanje personalizirane otroške fotoknjige.

Izbirate lahko med več formati fotoknjig, priporočamo pa našo najbolj priljubljeno knjigo; [Velika velikost][cp-cewe-fotoknjige:velika:pip]. Format skoraj A4 velikosti se lepo prilega na knjižno polico in ponuja dovolj prostora za vse posebne otroške fotografije. [Kompaktna panorama CEWE FOTOKNJIGA][cp-cewe-fotoknjige:compact-panorama:pip] je prav tako popolna izbira za stare starše in bližnje sorodnike. S pomočjo programske opreme CEWE Fotovilág pa lahko velikost fotoknjige preprosto spremenite v manjši ali večji format.

Večina ljudi uporablja kronološki vrstni red od nosečnosti do otrokovega prvega rojstnega dneva ali pa se s pomočjo fotoknjige, ozre nazaj na prvo skupno leto kot naraščajoča družina, vendar je izbira popolnoma vaša.

Urejanje fotografij je preprosto, saj je na voljo veliko vnaprej pripravljenih oblikovalskih predlog za lažje oblikovanje. Poljubno lahko spreminjate ozadje, formate fotografij in postavitev strani. Predloge so odlično izhodišče.

Format CEWE FOTOKNJIGE določa največje število strani, ki jih je mogoče dodati. Če želite v fotoknjigo vstaviti večje število fotografij, priporočamo Veliko ali XXL fotoknjigo, saj je možno dodajanje fotografij na do 202 strani. Manjše fotoknjige obsegajo 98 strani, tako da bo ne glede na izbran format, prostora za vaše spomine dovolj.

Foto nasvet: fotografiranje novorojenčkov in dojenčkov v objemu doma

Prihod novega družinskega člana ostale člane spodbudi k fotografiranju. Vsak posnetek dojenčka je edinstven spomin na neponovljiv trenutek. Preizkusite naše trike in nasvete za ustvarjanje čudovitih fotografij vaših najmlajših v objemu svojega doma.

Ustvarite kontraste

Črno-bela fotografija je večna klasika in izjemno elegantna, ki poudari čustva. Ustvarite večje kontraste za še večji učinek. Pri tem vam lahko pomaga temno ozadje, ki še bolj izpostavi svetle površine. Črno-bele fotografije lahko ustvarite na dva načina: izberite črno-belo možnost fotografiranja v svoji napravi ali uporabite program za obdelovanje in fotografijo naknadno pretvorite v črno-belo. Naš fotopapir premium mat je popolna izbira za natis črno-belih posnetkov, v kombinaciji z dobro fotografijo pa boste ustvarili izjemen učinek.

Bodite pozorni na detajle

Kompozicija je razporeditev elementov. Pomembni so detajli, saj z njimi zlahka usmerimo pozornost. Ovekovečite otrokove male nogice in drobne prstke, okolje pa naj bo tako, da ne odvrača pozornosti. Način fotografiranja nastavite v portretni, tako da bo oster samo del fotografije, ki ga želite poudariti. Zahvaljujoč našim kakovostnim barvam, papirjem in naši posebni tehniki tiska, bodo čudovite fotografije na straneh fotoknjige kot resnične.

Doseganje umetniškega učinka s svetlobo

Svetloba določa kakovost, razpoloženje in videz fotografije. Za boljšo svetlobo fotografirajte ob oknu, izogibajte pa se neposredni sončni svetlobi saj ni priporočljiva za dojenčke. Uporabite lahko senčnik z belo tkanino. Vgrajeni bliskavici mobilnih telefonov in fotoaparatov se je vredno izogibati, saj boste dobili neželeno svetlobo, prav tako ni priporočljivo usmeriti bliskavico neposredno v dojenčke. Zaupajte naravni svetlobi in eksperimentirajte. Tudi osvetlitev s hrbtne strani lahko privede do posebnih rezultatov, poskusite!

Več tematik CEWE FOTOKNJIG ...

Popotniška fotoknjiga

Shranite vznemirljive trenutke s svojih potovanj v CEWE FOTOKNJIGO. Fotoknjiga bo zagotovo vaša glavna spremljevalka na druženjih s prijatelji - povejte zgodbo in pokažite fotografije s svoje popotniške pustolovščine!

Fotoknjiga s počitnic

Užitek se je spominjati poletnih doživetij, še posebej, ko je zunaj že hladno. Takšnih spominov imamo nešteto. Vnesite barve v vsakdanje življenje, naredite vaše poletje otipljivo!