Ustvarjalni nasveti

Iris Mulej svetuje: okrasite svoj dom s personaliziranimi foto izdelki

Intervju z Iris Mulej

Iris Mulej je prava mojstrica ustvarjanja spominov. Njen dom krasijo prelepe fotografije, na steni, na policah, ... Pravi, da najpomembnejše trenutke redno shranjuje v fizični obliki, saj se ji je že pripetilo, da se ji je pokvaril telefon in spomini so izginili. Iris je ustvarila številne čudovite CEWE foto izdelke, ki so vedno barvno skladni in skrbno oblikovani. Pogosto v oblikovanje vključi tudi svoja dva malčka, ki prav tako kot ona, obožujeta fotografije. Zanimalo nas je, kje Iris črpa navdih za ustvarjanje in zakaj ji spomini toliko pomenijo. Vabljeni k branju.

Iris, lepo pozdravljeni! Ustvarili ste številne čudovite CEWE izdelke. Zanima nas, kaj vam predstavljajo spomini v obliki fotografij, fotoknjig, koledarjev, zakaj jih obožujete?

Takšni spomini so mi najbolj všeč, ker so to ponavadi izbrani tisti naši najljubši spomini (sicer se na telefonu ali računalniku izgubijo med tisočerimi posnetki), določene spomine pa lahko opazujemo tudi vsak dan, sploh tiste, ki so na steni (hexxas ploščice, koledarji, fotografije v okvirjih, itd..). Fotoknjige pa nas iz knjižnih polic večkrat opomnejo na najlepše zbrane spomine, ki so lahko del večernega družinskega obujanja spominov in listanja CEWE FOTOKNJIGE. To so res povsem drugačni občutki, kakor slike na telefonih - da ne omenjam tega, da naenkrat lahko tudi vse spomine izgubimo (to se je zgodilo tudi meni, s pokvarjenim telefonom🙈😖).

Vedno se zelo potrudite pri oblikovanju foto izdelkov. Če bi morali izpostaviti najljubšega, kateri CEWE izdelek bi izpostavili in zakaj?

Izpostavila bi CEWE FOTOKNJIGO, ki sem jo poimenovala “vsi naši Božiči”, ker združuje naše božične dni - od takrat, ko sva se z Admirjem spoznala, skozi obe nosečnosti in seveda prvi božič obeh otrok, prva naša skupna okraševanja jelke, itd..

Najbolj se nam je vtisnila v spomin čudovita foto kolekcija naših izdelkov, ki ste jo ustvarili za hčerin rojstni dan. Kje dobite ideje, inspiracijo za takšne projekte?

Moja inspiracija za Isabellin rojstni dan je bila seveda ona sama. Želela si je praznovanje v stilu male morske deklice, biti obkrožena s čarobnim morskim svetom Ariele, zato sem se odločila, da ji poleg obleke morske deklice, Arielinih balonov in torte, njen dan popestrim še s CEWE detajli, kot so nalepke, jedilnik/menu, kartice z imeni gostov, zahvale in ovojnice - vse to seveda s podobo moje Isabelle in njene priljubljene morske princeske. Na spletu sem našla različne slikice in motive Ariele ter njenih morskih prijateljev ter v CEWE fotoprogramu oblikovala rojstnodnevne dodatke za Isabello.

Ali pogosto vključite v ustvarjanje tudi otroke? Tudi oni, tako kot vi, obožujejo fotografije?

Ja, oba otroka rada pomagata pri izbiri fotografij ter opazujeta kako nastaja določen foto izdelek. Največje veselje pa sledi na koncu, ko dobimo po pošti naročen izdelek in potem z navdušenjem opazujeta in vse pregledata, ob tem pa sta zelo ponosna nase, da sta lahko sodelovala pri nastanku samega izdelka. Eden zelo priljubljen Isabellin izdelek pa so CEWE puzzle, ki sem jih naročila kot njeno darilo, saj je velika ljubiteljica puzzlov (doma jih imamo res ogromno zbirko), najbolj posebni pa so seveda CEWE puzzli, ker so lahko personalizirani in so z motivom moje male Isabelle dojenčice. 🙈🥰😅

Kakšen bi bil vaš nasvet našim uporabnikom, kako se lotiti oblikovanja CEWE FOTOKNJIGE?

Če ste bolj umetniške duše in radi ustvarjate ter izdelkom najraje date nek svoj pečat, vam priporočam, da si v CEWE fotoprogramu izberete možnost “oblikuj sam”; če pa ste bolj lene sorte, v stiski s časom ali enostavno nimate žilice/želje po oblikovanju, vam predlagam, da si v fotoprogramu izberete “oblikovanje z asistentom“ oz. samodejno oblikovanje. Program vam bo na tematiko, ki jo vi izberete (poroka, rojstni dan, potovanje, rojstvo, itd.) sam oblikoval in predlagal fotoknjigo z vašimi spomini, ki ste jih pred tem vnesli v program.

Kateri od načinov vam je za naročanje CEWE foto izdelkov najljubši? (CEWE mobilna aplikacija, foto program ali naročanje preko spletne strani cewe.si?)

CEWE fotoprogram, ker vse detajle najraje oblikujem sama.

Življenje brez spominov je kot ... (nadaljujte) :)

… Ljubezen brez poljubov. 🥰

Iris, najlepša hvala za prijeten klepet in vaše odgovore. Veseli smo, da so se naše poti združile in da lahko vas in vašo družino redno razveseljujemo z najpomembnejšim – vašimi spomini. Želimo vam veliko zabave in ustvarjalnosti pri nadaljnjem oblikovanje CEWE izdelkov. Srečno!

Hvala in pozdravčki v Slovenijo!