Adventni foto koledar
  Adventni foto koledar
  Ustvarite in napolnite svoj edinstven adventni koledar z majhnimi in sladkimi spomini, v katerih boste uživali vsak dan!
  8,99 €* Adventni foto koledar
  CEWE FOTOKNJIGA
  Kolikor vrst papirja, toliko CEWE FOTOKNJIG!
  Izberite med 6 različnimi vrstami papirja in ustvarite CEWE FOTOKNJIGO za posebne priložnosti!
  od 7,95 €* CEWE FOTOKNJIGA
  CEWE KOLEDAR
  S CEWE KOLEDARJEM vas bodo vaši spomini spremljali celo leto!
  Darilo za vas in vaše ljubljene: med številnimi formati in vrstami papirja bo vsakdo našel pravega.
  3,90 €* CEWE KOLEDAR
  Stenski dekor
  Fotoplatno, Foto na aluminiju, Fotografija za akrilnim steklom in še več
  Poseben stenski dekor z vašimi fotografijami. Svetleče barve, natisnjene na trpežnem materialu.
  0,99 €* Stenski dekor
  Fotografije
  Čudovite fotografije iz vaše najlepše pustolovščine
  Večna klasika - Vaše najljubše fotografije, posnete z mobilnim telefonom ali fotoaparatom, najlepše zasijejo na foto papirju. Na foto papirju so barve realistične, kakovost pa trajna.
  od 0,08 €* Fotografije
  Mobilne naprave
  Foto ovitki za telefone
  Podarite stilsko zaščito! V ponudbi lahko najdete foto ovitke za več kot 200 vrst pametnih telefonov.
  19,99 €* Mobilne naprave
  Voščilnice
  Fotovoščilnice (10 kosov)
  Pozdravite svoje ljubljene z enkratnimi čestitkami! Z vašimi najlepšimi fotografijami in neštetimi dizajnerskimi elementi bo vaša voščilnica še bolj posebna!
  od 4,50 €* Voščilnice
  CEWE FOTOSVET Aplikacija
  Naročanje CEWE izdelkov prek mobilne aplikacije
  Ustvarite CEWE FOTOKNJIGO in ostala foto darila hitro in enostavno na svojem pametnem telefonu ali tablici!
  CEWE FOTOSVET Aplikacija
  Ustvarite edinstveno FOTO KNJIGO CEWE!
  Ustvarite edinstveno CEWE FOTOKNJIGO!
  Ponujamo nasvete, kako narediti CEWE FOTOKNJIGO še bolj posebno.
  Poglej
  100% garancija - Kontakt - CEWE FOTOKNJIGA
  separator

  Dobrodošli na strani cewe.si,

  Prej ste nas poznali kot XXLfoto.si - podprti smo s strani podjetja CEWE – vodilnega foto-storitvenega podjetja v Evropi in ustvarjalca znamke CEWE FOTOKNJIGA – vodilne premium blagovne znamke za fotoknjige, kakor v Evropi, tako tudi v Sloveniji.


  Pri cewe.si kakovost in storitev delujeta z roko v roki. Naše številne zmage na testih v uglednih časopisih, kot npr. VIP Zveze potrošnikov Slovenije, PC PR@XIS, FOTOTEST, CHIP FOTO-VIDEO DIGITAL, DigitalPHOTO, so dokaz naše predanosti premium kakovosti. To vključuje tudi naš premium izdelek, znan po imenu CEWE FOTOKNJIGA in storitev razvijanja fotografij. Pri cewe.si si lahko oblikujete in naročite: fotografije, foto knjigo, fotokoledar, velike formate natisa, kot npr. poster ali fotoplatno, voščilnice, vabila in številna druga foto darila, med katerimi naj omenimo foto skodelico ali foto sestavljanko.

  Vaše fotografije so naša glavna skrb, zato tudi uporabljamo visoko kakovostne materiale in okolju prijazne tehnologije razvijanja in natisa. Naš sistem avtomatičnih popravkov vam zagotavlja brilijantne barve in prvorazredne rezultate.


  Oddaja naročila preko cewe.si je povsem enostavna – uporabite lahko našo spletno stran ali pa si naložite naš brezplačen in velikokrat nagrajeni foto program, ki je na voljo za operacijske sisteme Windows, Mac in Linux. Povsem enostavno oblikujte izdelke s pomočjoh naših oblikovalskih predlog in v le nekaj korakih prenesite izdelek na naš strežnik. V roku nekaj dni (dobavni rok je odvisen od posameznega izdelka) vam vaše naročilo preko kurirja pošljemo na izbrani domači naslov. Začnite zdaj in oblikujte unikatne izdelke iz svojih fotografij pri cewe.si.

  Na tej strani uporabljamo piškotke za izboljšano uporabniško izkušnjo in analizo obiska. Z nadaljnjo uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij.