Actual

Lepote Slovenije (15.6.2015 – 30.9.2015)

Lepote Slovenije

Radi imamo našo državo in ponosni smo na številne lepote, ki jih skriva v tako majhnem kotičku pod soncem. Cilj foto natečaja je pokazati in med seboj deliti to najlepše, kar imamo doma: prelepo naravo, pestro kulturo in zgodovino. Ujemite in zaostrite na to, kar se drugje na svetu ne najde in na kar smo lahko upravičeno ponosni. Lahko pa nas obogatite tudi z vsakdanjim motivom, narejenim na nevsakdanji način.
Več informacij »

Foto natecaj

Naš svet je lep (19.8.2014 – 31.5.2015)

Our world is beautiful

Mednarodni foto natečaj„Our world is beautiful“
Vsak dan nam ponuja številne lepe trenutke. Imaš nek svoj kotiček, ki bi ga želel deliti preko fotografije? Tvoje fotografije prav gotovo želimo videti! Naš svet je vendar poln izjemnih fotografskih priložnosti. Pokaži nam svoj osebni pogled na lepote našega sveta! 
Več informacij »

Poletje je super (15.8.2014 – 30.9.2014)

Slovensko krížom krážom

Poletje je čas, ki nam ponuja največ možnosti za odkrivanje sveta okoli nas skozi objektiv fotoaparata. Če ste letos poleti ujeli prav poseben motiv, na katerega ste ponosni, ga delite z nami in se potegujte za bogate nagrade!


Več informacij »

Evropa je lepa (5.6.2012 - 31.3.2013)

Europe is Beautiful

Evropa je pester kontinent s karakterjem, ki so ga oblikovali unikatnost in nasprotja posameznih držav. Naj si gre za kulturo, zgodovino, ljudi ali krajino - Evropa je čudovita in ponuja veliko odkritij! Otoki Hrvaške, temperamentni Italijani, prelep tempelj boginje Atene ali pa neskončni norveški fjordi. 
Več informacij »

Na tej strani uporabljamo piškotke za izboljšano uporabniško izkušnjo in analizo obiska. Z nadaljnjo uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij.