MAJA VODOPIVC: PODARJENA FOTOKNJIGA JE PRINESLA VELIKO NAVDUŠENJA

Nadobudna in vedra dijakinja predšolske vzgoje Maja Vodopivc je oblikovala prav posebno CEWE FOTOKNJIGO. K temu jo je pripeljal njen ustvarjalni duh, saj zelo rada riše vse tisto, kar jo v danem trenutku navdihne. Preizkusila se je tudi v slikanju panjskih končnic. Veseli jo delo z otroki, zato ne preseneča, da je svojo prvo fotoknjigo namenila prav njim.

Lastna pravljica v CEWE FOTOKNJIGI je lahko prava mojstrovina Lastna pravljica v CEWE FOTOKNJIGI je lahko prava mojstrovina

Ker rada podari nekaj, kar sama ustvari, se je odločila, da bo po končani opravljeni praksi v vrtcu, otrokom podarila knjigo pravljic. Otroški skupini »Mravljice« in »Ježki« sta bili deležni prav posebnega darila, in sicer izvirne pravljice »O ježku in mravljici«. Izdaja lastne knjige v nizki nakladi je težko izvedljiva, zato se je odločila za fotoknjigo. Le-ta omogoča lastno oblikovanje in vsakomur pušča veliko ustvarjalne svobode. Vsi so bili nad fotoknjigo navdušeni.

Shranite najlepše spomine kot Maja Vodopivc v svoji CEWE FOTOKNJIGI.

Oblikuj fotoknjigo
Profile Icon

MAJA VODOPIVC

Risanje in slikanje sta odlična načina sprostitve in tudi eden od načinov, s katerim lahko izrazite čustva in svoje doživljanje sveta. Nekdo v ustvarjanju s čopičem ali barvicami vidi tudi način za izdelavo ali oblikovanje darila. Maja Vodopivc se je odločila obdariti otroke s fotoknjigo z lastnimi ilustracijami in besedilom, zato je njena fotoknjiga tudi neprecenljivo darilo.
Homestory Icon

USTVARJANJE, KI NE POZNA MEJA

Čeprav je to Majina prva fotoknjiga, je takoj pokazala nadarjenost za oblikovanje, pa tudi risanje in pisanje besedila. Njena fotoknjiga je rezultat izvirnosti in talenta.
Maja Vodopivc med ustvarjanjem.

Maja Vodopivc med ustvarjanjem.

Pravljica v obliki fotoknjige pritegne tako malčke kot tudi odrasle.

Pravljica v obliki fotoknjige pritegne tako malčke kot tudi odrasle.

»Ko vidim, koliko otrok sem razveselila, mi to veliko pomeni. Nasmeh na obrazu in zadovoljstvo sta dokaz, da moje delo ni bilo zaman. Fotoknjiga je bila moja zahvala njim, njihova pozitivna reakcija pa zahvala meni.«

Maja Vodopivc
Photobook Icon

OTROŠKA PRAVLJICA KOT CEWE FOTOKNJIGA

Fotoknjiga z ilustracijami in besedilom za otroke je nastala kot darilo otrokom iz vrtca. Izvirno besedilo, prikupne ilustracije in didaktični značaj fotoknjige pritegnejo tudi odraslega bralca.

Poroka, potovanje, družina ali konjički – prelistajte si več kot 1000 CEWE FOTOKNJIG naših strank.

POIŠČITE NAVDIH
Designtips Icon

NASVETI MAJE VODOPIVC

Čeprav je Maja Vodopivc svojo fotoknjigo oblikovala večinoma sama, je uporabila tudi nekaj oblikovalskih elementov, ki jih ponuja foto program za naročanje. Najprej je narisala risbe, jih skenirala, prenesla na računalnik in potem še v foto program za oblikovanje. Dodala je še besedilo v rimah in pravljica je dobila zabaven, hkrati pa tudi poučen značaj. Preberite njene nasvete, kako oblikovati dobro fotoknjigo.
OBLIKOVANJE
Če oblikujete strani z eno fotografijo čez celo stran, je treba paziti, da jih potegnete do robov, da ni videti belih robov.
BESEDILO
Dobro je vnaprej premisliti, kako boste oblikovati besedilo (izbira pisave, velikosti).
FOTOGRAFIJE
Priporočam, da vnaprej premislite, kako boste razporedili fotografije.
OKVIRJI
Uporaba okvirjev poživi strani v fotoknjigi.

»Všeč mi je, ker si sam svoj šef. Tako, kot si zamisliš, tako lahko narediš. Ne delaš po enem kopitu, narediš lahko nekaj ekstra.«

BREZPLAČEN FOTO PROGRAM