SARA ROGEL: CEWE FOTOKNJIGA JE SPOMINEK S POTOVANJA

Sara Rogel je študentka na Fakulteti za turistične študije – Turistica v Portorožu. Očitno bo njen poklic tudi konjiček, saj kot pravi, v prostem času poleg kolesarjenja in teka rada potuje in raziskuje neznane kraje po Evropi in izven Evrope. Doživetja s potovanj rada ujame v foto objektiv. Košček sveta si tako vedno prinese kot spominek domov. Nad fotografijo se je navdušila že, ko je obiskovala srednjo šolo. Takrat je dobila prvi zrcalno-refleksni fotoaparat in se večinoma posvečala makro fotografiji. Zadnje čase veliko trenutkov ujame tudi s pametnim mobilnim telefonom, na potovanjih pa raje fotografira s fotoaparatom.

Obujanje spominov na božični čas v Pragi Obujanje spominov na božični čas v Pragi

Pravi, da je CEWE FOTOKNJIGA spominek s potovanja. Najraje si sama doma oblikuje spominek s fotografijami, ki pričajo o tem, kaj je na potovanju doživela. To ji pomeni veliko več kot klasični spominki. O foto programu Moj CEWE FOTOSVET pa pravi, da se v njem oblikuje na enostaven način, je uporabniku prijazen in tudi sama ga je hitro usvojila. Vse je nazorno prikazano in med oblikovanjem lahko vidiš obe strani. Ponuja pa tudi veliko oblikovalskih elementov.

Shranite najlepše spomine kot Sara Rogel v svojo CEWE FOTOKNJIGO.

Oblikuj fotoknjigo
Profile Icon

SARA ROGEL

Sara Rogel je zmagovalka natečaja za najlepšo CEWE FOTOKNJIGO leta 2017. Smisel za detajl, estetiko in oblikovanje so jo pripeljali do izvirno oblikovane fotoknjige, kar je potrdila žirija na zaključni prireditvi.
Homestory Icon

NAŠE ŽIVLJENJE V CEWE FOTOKNJIGI

Pogosto se lahko zgodi, da na nekatere pomembne dogodke od pretirane vzhičenosti pozabimo. To nam je potrdila tudi Sara Rogel, ki se razglasitve zmagovalca natečaja za najlepšo CEWE FOTOKNJIGO bolj malo spomni. Nemalo je pomembnih trenutkov v našem življenju, ki si jih velja ohraniti za vedno. Prav zato so fotografije, shranjene v fotoknjigi, izvrstna rešitev.
Zmagovalna CEWE FOTOKNJIGA leta 2017

Zmagovalna CEWE FOTOKNJIGA leta 2017

»CEWE FOTOKNJIGA je spominek s potovanja, ker nerada nosim domov magnetke. Raje si sama doma naredim spomin s fotografijami, ki pričajo o tem, kaj sem na potovanju doživela in to mi pomeni veliko več.«

Sara Rogel
Photobook Icon

OBISK PRAGE V ČASU BOŽIČA

Pri raziskovanju Prage skozi fotografski objektiv so jo vodili domiselnost, domišljija in dokumentarnost. Tako so nastale mične fotografije »izpod peresa« Sare Rogel. Fotografije je shranila v fotoknjigo, pri oblikovanju pa se je držala načela minimalizma.

Poroka, potovanje, družina ali konjički – prelistajte si več kot 1000 CEWE FOTOKNJIG naših strank.

POIŠČITE NAVDIH
Designtips Icon

NASVETI SARE ROGEL

Čeprav je fotoknjiga o obisku Prage v času božiča šele prva fotoknjiga Sare Rogel, je takoj vidno, da ima izostren čut za estetiko, prav tako pa tudi izostreno oko pri fotografiranju. Poseben šarm v fotoknjigi imajo ne toliko fotografije glavnih znamenitosti Prage, ampak fotografije, ki so nastale na izviren in igriv način.
FOTOGRAFIJE
Pred oblikovanjem CEWE FOTOKNJIGE je dobro narediti izbor fotografij.
OBLIKOVANJE
Pravi, da je pri oblikovanju minimalizem ključen. Na eni strani naj ne bo preveč barv in fotografij. Strani naj bodo pregledno oblikovane.
PAPIR
Nad kakovostjo digitalno natisnjenega papirja premium mat je zelo navdušena.
FORMAT
Zelo je zadovoljna z izbiro formata CEWE FOTOKNJIGE kompaktna panorama, ker je lahka, priročna in se jo lepo lista.

»Fotoprogram mi je všeč, ker je dovršen, lahko se oblikuje, vse je nazorno prikazano. Je enostaven, toda ponuja veliko oblikovalskih elementov.«

BREZPLAČEN FOTO PROGRAM