ALEŠ REHO: NIČ NI POMEMBNEJŠEGA KOT DRUŽINA

Družina in fotografije imajo eno skupno stvar. Obe sta na svoj način sporočilo naslednjim generacijam. Tega se zavedata tudi zakonca Nada in Aleš Reho. Fotografije so bile za njiju vedno pomembne, toda ob rojstvu hčere Nelly in sina Samuela sta dojela, kako veliko CEWE FOTOKNJIGA pomeni človeku.

»Vsakič, ko vidim na knjižni polici hrbet CEWE FOTOKNJIGE, si takoj zaželim, da pogledam fotografije svojih otrok,« se nasmeje Aleš Reho, oče Nelly in Samuela. Družina je za njega in njegovo ženo Nado najpomembnejša.

Naša družina Naša družina

Skupaj potujejo po Češki, na morje, v hribe in uživajo trenutke, ki jih skupaj preživijo. Teh ni nikoli dovolj. Vsak skupni preživeti trenutek ujamejo v foto aparat, da lahko pozneje na svoja doživetja, ujeta na fotografijah, kadar koli spominjajo v dokončani fotoknjigi. »Fotografiranje me neskončno veseli in napolnjuje, hkrati pa je to tudi moj poklic,« razloži Nada, ki ima doma lasten atelje in fotografira po naročilu predvsem majhne otroke in mamice. »Največ pa imam fotografij svojih otrok Nelly in Samuela,« se smeje.

»Svoji ženi zelo privoščim, da ima službo, ki jo veseli,« pravi Aleš. »Vedno, ko je na dopustu, že na polovici dopusta pravi, da bi spet rada delala. Fotografiranje ima rada.« Nada Rehova se je začela ukvarjati z otroško fotografijo po rojstvu hčere Nelly. Fotografiranje je postopoma postala strast. Aleš pa je zaposlen v finančnem sektorju, kjer za ustvarjalnost ni veliko prostora. Zato je vedno vesel, če lahko prisostvuje pri oblikovanju CEWE FOTOKNJIGE. »Toda najraje listam po fotoknjigah, še posebej tistih, kjer je moja družina - moja žena in otroci,« se smeje Aleš.

Video Icon

KRASNO IN BOGATO DARILO

Zakonca Reho sta že podarila CEWE FOTOKNJIGO več prijateljem, kakor tudi svojim staršem. »Najbolj se veselim trenutka, ko obdarovanec odvija našo fotoknjigo. Za obdarovanca je to veliko presenečenje, za naju pa veselje ob njegovi sreči,« se zakonca strinjata.

Oblikujte si iz svojih fotografij pravo fotoknjigo, ki vam bo vedno prinašala veselje.

OBLIKUJ FOTOKNJIGO
Profile Icon

DRUŽINA REHO

Ljubeča družina, kjer ima vsak član drugačno vlogo in konjičke. Skupaj tvorijo trdno celoto. »Družina je najpomembnejše podjetje na svetu,« se strinjata zakonca Nada in Aleš.
Homestory Icon

NAŠ DOM

Nada, Aleš, Nelly, Samuel. Živijo v družinski hiši nedaleč od Prage. V modernem domu je veliko okvirjenih fotografij, na stenah je obešenega veliko stenskega dekorja in v knjižnici, skriti na podstrešju, veliko fotoknjig. Tam je tudi Nadin najbolj priljubljen prostor - njen lastni foto atelje.
Fotografije so neločljiv del družine

Fotografije so neločljiv del družine Reho. Poleg CEWE FOTOKNJIG oblikujejo tudi lasten CEWE stenski dekor, ki ga imajo obešenega na stenah svojega doma.

Modern družinski dom

Modern družinski dom Rehovih leži nedaleč od Prage in je odlično mesto za vzgojo dveh otrok.

Otroci so največje veselje

Otroci so največje veselje in sreča zakoncev Nade in Aleša, zato ni čudno, da ju rada in pogosto fotografirata, da bi ujela kar se da največ trenutkov iz njunega otroštva.

Fotografijo na platnu z otrokoma

Dnevna soba je okrašena z veliko, ne spregledljivo fotografijo na platnu z otrokoma Nelly in Samuelom. Rehovi so popolnoma normalna družina, kje na vsakem koraku vlada prijetno družinsko vzdušje.

V ateljeju Nade Rehove

Ogrlice, rutke, klobuki, kovčki in drugi dodatki – vse to najdete v ateljeju Nade Rehove. Tam fotografira ne samo svojo družino, ampak tudi otroke svojih strank.

otroška soba

Nellina in Samuelova otroška soba je polna barvnih igrač, otroških iger in plišastih igrač. Točno tako, kot naj bi bila videti vsaka otroška soba.

»Ste že bili kdaj na srečanju svojega razreda? Vedno, ko nekdo prinese paket fotografij, vem, da bodo že na polovici vsi utrujeni in vseh fotografij ne bodo pogledali. V CEWE FOTOKNJIGI so zbrane samo najlepše fotografije v strjeni obliki.«

Aleš
Photobook Icon

DRUŽINSKI SPOMINI ZAVITI V TISKANI FOTOKNJIGI

Ko bosta najina otroka odrasla, bodo imele CEWE FOTOKNJIGE velik pomen, za naju dva pa, ko se bova postarala.

Obiščite naš blog poln novosti in ustvarjalnih idej, kaj vse lahko naredite s svojimi fotografijami.

NAŠ BLOG
Designtips Icon

NASVETI NADE REHOVE

Nada Rehova ni le talentirana fotografinja, ampak ji gre odlično od rok tudi oblikovanje CEWE FOTOKNJIG, ki jih je že veliko oblikovala. Tukaj je nekaj njenih nasvetov, kako oblikovati fotoknjigo bolj povedno in zabavno.
Barevná pozadí
Enostaven in hkrati zelo lep učinek prinesejo barvna ozadja. Izberite si temo, fotografije in na koncu vstavite primerno ozadje. Vaša fotoknjiga bo prinesla pravo atmosfero.
Program CEWE
CEWE foto program je zelo enostaven za oblikovanje. Nobena težava ni vstavljanje klipartov direktno iz ponudbe programa, ki fotoknjigo zabavno in okusno dopolnijo. Za fotografije z morja so primerne školjke, ribe ali ladijsko krmilo.

»Fotoknjige oblikujemo zato, da lahko kadar koli pogledamo, kaj smo doživeli«.

BREZPLAČEN FOTO PROGRAM
Makingof Icon

IZ ZAKULISJA

Nekega sobotnega jutra je naša filmska ekipa prišla pred družinski dom Rehovih. Kako je potekalo snemanje pri njih doma? Tukaj je nekaj fotografij.