NATAŠA GERIČ: FOTOKNJIGA JE ZAKLADNICA SPOMINOV

Geričevi so harmonična družina, kjer vlada pozitivni duh in dobra volja. Vsak član družine ima svoje konjičke, med njimi so tudi potovanja, ki jim »prinašajo veliko priložnosti tudi za spomine,« pravi Rajko Gerič. Njihove skupne trenutke na potovanjih spretno ujame v foto objektiv mama Nataša Gerič, ki je veselje do fotografije podedovala po očetu. »Fotografirati mi je bilo zanimivo, imeli smo fotoaparate za enkratno uporabo, moj oči pa je imel večji fotoaparat.«Še pred oblikovanjem fotoknjige je Nataša Gerič razvijala fotografije. Potem pa je od prijatelja izvedela za fotoknjigo. »Takrat sem odkrila CEWE FOTOKNJIGO in foto program, ki ponuja veliko možnosti.« Fotoknjige tudi podari in ljudje so vedno navdušeni, ko jo dobijo. »Tudi jaz vedno komaj čakam, da jo dobim, da jo vidim v živo in jo primem v roke.«

CEWE FOTOKNJIGA JE NEMINLJIVA CEWE FOTOKNJIGA JE NEMINLJIVA

Božič je za Geričeve čas, ko se zbere cela družina. Poleg druženja je to tudi priložnost, ko vsi skupaj pregledajo CEWE FOTOKNJIGE, ki jih je oblikovala Nataša Gerič. Podobe s potovanj, srečanj in druženj so zelo dobro ohranjene v CEWE FOTOKNJIGI, hkrati pa jih listanje CEWE FOTOKNJIG navda s pozitivnimi čustvi.

Video Icon

Družina Gerič - stranke CEWE FOTOKNJIGA 2017

Družina Gerič pripoveduje svojo izkušnjo s CEWE FOTOKNJIGAMI.

Shranite najlepše spomine kot Nataša Gerič v svoji CEWE FOTOKNJIGI.

Oblikuj fotoknjigo
Profile Icon

DRUŽINA GERIČ

Družino Gerič povezujeta želji po potovanjih in različnih oblikah rekreiranja. Kot pravi Rajko Gerič, jim »konjički prinašajo veliko priložnosti tudi za spomine«.
Homestory Icon

OBUJANJE SPOMINOV

Družina Gerič je skupaj prepotovala že dobršen del sveta, njihovi vtisi in doživetja so shranjeni v CEWE FOTOKNJIGAH.
Skupaj radi listajo fotoknjige s potovanj.

Skupaj radi listajo fotoknjige s potovanj.

Stena prepotovanih krajev – košček obiskanih dežel tudi na fotoplatnih.

Stena prepotovanih krajev – košček obiskanih dežel tudi na fotoplatnih.

Nataša Gerič je oblikovala že več kot 10 CEWE FOTOKNJIG, večinoma družinskih in s potovanj.

Nataša Gerič je oblikovala že več kot 10 CEWE FOTOKNJIG, večinoma družinskih in s potovanj.

»Fotoknjigo imam za spomin, velikokrat gledam in se spominjam, je to ohranjanje spominov.«

(Nataša Gerič)
Photobook Icon

SPOMINI NA DRUŽINSKA POTOVANJA V CEWE FOTOKNJIGAH

Na potovanjih Geričevi doživijo in vidijo marsikaj. Ko listamo njihovo fotoknjigo, začutimo, da skupaj na potovanjih resnično uživajo. Prelistajte njihovo fotoknjigo tudi vi.

Poroka, potovanje, družina ali konjički – prelistajte si več kot 1000 CEWE FOTOKNJIG naših strank.

POIŠČITE NAVDIH
Designtips Icon

NASVETI NATAŠE GERIČ

Nataša Gerič je napolnila domačo knjižno polico z že več kot 10 CEWE FOTOKNJIGAMI. Večina fotoknjig je s potovanj, nekaj pa jih je oblikovala tudi ob različnih obletnicah ali rojstnih dnevih. Pravi, da je fotoprogram uporabniku prijazen.
OKVIRJI
Svetujem, da se izkoristijo tudi okvirji, ki jih ponuja foto program. Tako pridejo fotografije bolj do izraza, celotna podoba naredi boljši vtis.
ČAS
Pri oblikovanju fotoknjige si vedno vzamem čas, igram se z možnostmi, ki jih foto program ponuja. Škoda je, če ne izkoristimo teh možnosti in fotoknjigo na hitro oblikujemo.
OBLIKOVANJE FOTOKNJIG
Dobro je, da se fotoknjige oblikuje sproti, takoj, ko pridemo s potovanj. Bolje je, da so fotografije shranjene v obliki fotoknjige, torej da so natisnjene. Fotoknjigo lahko komu tudi pokažeš, jo držiš v roki in ostane za vedno.
FOTOGRAFIJE
Izberem kakovostne fotografije, sicer pa naj vsak sam oblikuje tako, kot mu je najbolj všeč. Foto program ponuja veliko prostora za ustvarjanje.
OZADJA
Fotografija pride lepo do izraza na beli podlagi, če je stran preprosto oblikovana. Jaz se veliko igram zraven, toda ne preveč. Všeč mi je, da za ozadje uporabim fotografijo, jo posvetlim ali zameglim. Če tega ne bi naredila, bi bilo malo moteče.

»Foto program ponuja veliko možnosti, vseh še nisem niti odkrila, čeprav ga uporabljam veliko časa. Ponuja veliko oblikovalskih možnosti in se mi zdi škoda, da jih ne bi uporabili. Je uporabniku prijazen.«

BREZPLAČEN FOTO PROGRAM
Makingof Icon

IZ ZAKULISJA SNEMANJA TV OGLASA

Nataša Gerič in njena družina so postali prepoznavni obrazi našega božičnega televizijskega oglasa. Nekega poletnega dne je h Geričevim domov prišla CEWE ekipa in začelo se je zahtevno, toda prijetno snemanje. V sproščenem in prijateljskem vzdušju smo posneli navdihujoče zgodbo, za katero verjamemo, da bo nagovorila tudi vas.
IZ ZAKULISJA
IZ ZAKULISJA
IZ ZAKULISJA
IZ ZAKULISJA