HELENA BURGAR: V FOTOKNJIGI JE MOJA ZGODBA

Ustvarjanje je del človekovega življenja - nekatere duhovno napolnjuje, lahko jim pomeni sprostitev ali jim predstavlja željo po nenehnem odkrivanju. To velja tudi za Heleno Burgar, ki v prostem času veliko ustvarja in kot sama trdi, je del ustvarjanja tudi oblikovanje CEWE FOTOKNJIGE. Pravi, da je pred leti veliko fotografirala otroka, družinske fotografije je vedno razvijala. Otroka sta zdaj že odrasla, zato z možem potujeta sama in vse spomine s potovanj skrbno ujame v foto objektiv. Helena Burgar zase pravi, da ima fotografiranje v sebi. Nikoli ni bila na tečaju fotografiranja. »Fotografiranje je nekje v meni, vedno najdem motiv, znam postaviti stvari, ujamem kar je treba. Zdaj, ko oblikujem fotoknjige, drugače jemljem fotografijo. Že na potovanju vem, kje bo fotografija našla svoje mesto, ali kot ozadje, ali bom uporabila le detajl.« Ko konča z oblikovanjem fotoknjige, si vedno oddahne, saj oblikovanje fotoknjige jemlje z vso odgovornostjo in mu posveti tudi dva ali tri mesece dela. Pred oddajo naročila, fotoknjigo pregleda še njen mož. Fotoknjige pokaže tudi prijateljem, saj rada deli doživetja s potovanj tudi z njimi.

V CEWE FOTOKNJIGI JE PROSTOR ZA SPOMINE V CEWE FOTOKNJIGI JE PROSTOR ZA SPOMINE

Za gospo Burgar je CEWE FOTOKNJIGA pristno darilo, ker ga podariš iz srca. Sama ceni darila, v katera se vloži veliko truda. Hkrati je fotoknjiga tudi prostor za shranjevanje spominov z njunih potovanj.

Video Icon

Zakonca Burgar - stranke CEWE FOTOKNJIGA 2017

Zakonca Burgar pripovedujeta svojo izkušnjo s CEWE FOTOKNJIGAMI.

Shranite najlepše spomine kot Helena Burgar v svoji CEWE FOTOKNJIGI.

Oblikuj fotoknjigo
Profile Icon

HELENA IN BLAŽ BURGAR

Uigrana dvojica, ki se veseli skupnega preživljanja prostega časa. Veliko skupnih trenutkov jima prinašajo tudi potovanja, kjer doživijo veliko navdihujočih trenutkov, ki jih Helena Burgar skrbno ujame v foto aparat in nato shrani v CEWE FOTOKNJIGO.
Homestory Icon

PRIJETNI SPOMINI S POTOVANJ

Spomine z daljnih dežel Helena Burgar ujame v foto objektiv, seveda pa z možem prineseta domov tudi nekaj spominkov, ki krasijo njun dom, hkrati pa jih spominjajo na lepa doživetja.
Listanje CEWE FOTOKNJIGE je za zakonca Burgar kot ponovno doživljanje potovanja.

Listanje CEWE FOTOKNJIGE je za zakonca Burgar kot ponovno doživljanje potovanja.

Helena Burgar oblikovanju CEWE FOTOKNJIGE posveti veliko časa, tudi nekaj mesecev.

Helena Burgar oblikovanju CEWE FOTOKNJIGE posveti veliko časa, tudi nekaj mesecev.

Helena Burgar je oblikovala že 12 CEWE FOTOKNJIG.

Helena Burgar je oblikovala že 12 CEWE FOTOKNJIG.

Dom družine Burgar krasijo spominki s celega sveta.

Dom družine Burgar krasijo spominki s celega sveta.

»Fotoknjiga je zgodba. Če imaš fotografije shranjene le v računalniku, se ne zgodi pogosto, da se usedeš za računalnik in gledaš kopico fotografij. S fotoknjigo pa se usedeš na kavč, jo odpreš in listaš.«

(Helene Burgar)
Photobook Icon

V NAJINIH CEWE FOTOKNJIGAH JE CEL SVET

Ko potujeta, rada doživita pristnost obiskanih dežel, se srečujeta z domačini, in ko listamo njuno fotoknjigo imamo občutek, kot da bi bili v tuji deželi.

Poroka, potovanje, družina ali konjički – prelistajte si več kot 1000 CEWE FOTOKNJIG naših strank.

POIŠČITE NAVDIH
Designtips Icon

NASVETI HELENE BURGAR

Pri Heleni Burgar je doma že 12 CEWE FOTOKNJIG. Večinoma uporablja velike panoramske CEWE FOTOKNJIGE, za zadnjo fotoknjigo o potovanju po Myanmaru in Tajski pa je izbrala kvadraten format. Preberite nekaj nasvetov Helene Burgar, kako oblikovati privlačno fotoknjigo.
FORMAT FOTOKNJIGE
Če imam veliko panoramskih fotografij, izberem veliko panoramsko CEWE FOTOKNJIGO, ker je za tovrstne fotografije najbolj praktična in najlažja za oblikovanje. Izbira formatov CEWE FOTOKNJIG je velika, zato format vedno izberem glede na izbor fotografij.
OKVIRJI IN SENCE
Pri nekaterih fotografijah uporabljam tanke barvne okvirje, ker okvirjene fotografije pridejo bolj do izraza. Včasih uporabim tudi senčne robove. Foto program ponuja bogato izbiro omenjenih oblikovalskih elementov in veliko možnosti za ustvarjanje.
OZADJA
Za ozadje velikokrat izberem lastno fotografijo, ki skupaj z ostalimi fotografijami naredi zgodbo celovitejšo in pričara pristno atmosfero. Včasih pa izberem tudi ozadja, ki jih ponuja foto program, ali pa izkoristim možnost dodatnega prenosa ozadij.
BESEDILO
K fotografijam dodam tudi besedilo in tako zabeležim naša doživetja in vtise s potovanj. Vedno dodam tudi opise in imena obiskanih krajev. Fotografije in besedila naredijo zgodbo še močnejšo.
KLIPARTI
Kliparti sicer popestrijo zgodbo v fotoknjigi, vendar jih uporabim le občasno. Za obisk Tajske sem uporabila nekaj poletnih motivov.

»Foto program mi je všeč, ker je enostaven za uporabo. Ponuja veliko možnosti za oblikovanje, zato sem se na začetku kar nekaj časa »igrala«, vendar ni zapleten. Všeč mi je, ker omogoča prenos dodatnih oblikovalskih elementov.«

BREZPLAČEN FOTO PROGRAM
Makingof Icon

IZ ZAKULISJA SNEMANJA TV OGLASA

Nekega vročega avgustovskega dne je bilo v domu družine Burgar izjemno živahno. Prišla je številna CEWE ekipa in se srečala z ljubiteljico CEWE FOTOKNJIG Heleno Burgar. V sproščenem vzdušju smo posneli zanimivo zgodbo, za katero verjamemo, da ji boste radi prisluhnili tudi vi.
IZ ZAKULISJA
IZ ZAKULISJA
IZ ZAKULISJA
IZ ZAKULISJA