Voščilnice z videom

Vaš video lahko postane del voščila

Ste s pametnim mobilnim telefonom ali fotoaparatom posneli izvrsten video ob posebni priložnosti, na primer: ob rojstvu vašega otroka, rojstno dnevni zabavi ali kot božično voščilo?

Sedaj lahko postane vaš video del CEWE voščilnice. Prenesete ga na preprost način na sprednjo ali notranjo stran voščilnice. Po skeniranju QR kode s pomočjo pametnega mobilnega telefona ali tablice lahko video predvajate kadar koli.

Skeniranje QR kodeSkeniranje QR kode

Skeniranje QR kode

Preizkusite tudi vi

Na pametnem mobilnem telefonu ali tablici izberite aplikacijo za skeniranje QR kode. Skenirajte QR kodo s pomočjo pametnega mobilnega telefona ali tablice in uživajte v predvajanju videa.

Oblikovanje je preprosto


  1. Izberite eno od številnih oblikovalskih predlog po svoji želji. Nasvet: če želite vnesti video na sprednjo stran, ne izberite nobene predloge.
  2. Najprej izberite notranje strani, potem v desnem meniju izberite postavitev s QR kodo.
  3. Video premaknite s pomočjo miške na za to namenjeno mesto.
  4. Samodejno se bo ustvarila edinstvena QR koda za predvajanje videa.
  5. Na konec lahko še sami preoblikujete svojo voščilnico tako, da dodate lastne fotografije in besedilo.

Natisnjeno QR kodo lahko skenirate s pomočjo pametnega mobilnega telefona ali tablice. Aplikacijo za skeniranje QR kode lahko brezplačno prenesete z App Store ali Google Play,

Pri oblikovanju vaših CEWE voščilnic z videom vam želimo veliko zabave.

video blahozelanie
Strinjam se
Na tej strani uporabljamo piškotke za izboljšano uporabniško izkušnjo in analizo obiska. Z nadaljnjo uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij.