Brezplačen fotoprogram!

Brezplačen fotoprogram

Pomoč

samo za vas

Pokličite nas brezplačno
Oddelek za pomoč uporabnikom
Naša pomoč, vaša prednost
6 dni v tednu
vam na razpolago
Hitra dostava
na vaš dom
Preizkušena kakovost izdelkov
Večkratni zmagovalci testov

 

Ni vam treba več prižgati računalnika ali odpirati zaprašenih albumov, da bi se lahko vedno znova veselili ob spominjanju na pomembne dogodke. Okvirite svoje fotografije v visoko kakovostnih okvirjih in polepšajte stene s svojimi cenjenimi spomini na slavnostne trenutke.

 

Izbirate lahko med 18 edinstvenimi dizajnerskimi okvirji, ki poudarijo lepoto vaših fotografij. Stil okvirjev se lepo ujema z vašim prostorom in okvirjene slike dobijo posebno eleganco.

 

K vsakemu okvirju v naši ponudbi prilagamo tudi steklo, ki vašo fotografijo zanesljivo ščiti pred prahom. Poleg tega smo se odločili, da bomo ovekovečene trenutke na fotografijah podali s paspartujem, in sicer v 4 različnih barvah. Izbirate lahko med črno, belo, sivo ali krem barvo paspartuja. Paspartu izvrstno poudari občutek globine motiva na sliki. Vsak okvir dostavimo skupaj s stabilnim in profesionalnim obesnim sistemom, s pomočjo katerega na enostaven način obesite fotografijo na steno.

Izberite za svoje fotografije primeren okvir ...

Rustikalen stil – topli toni zemlje

Rustikalen stil združuje tople barvne tone. Groba obdelava lesa je pri teh okvirjih namenoma vidna. Ta stil je primeren za ljudi, ki imajo radi občutek domačega udobja in opremijo svoje štiri stene doma tako, da delujejo prijetno. Okvirji v tem stilu so primerni predvsem za družinske slike ali slike z izletov v naravi. 


Confetti črn
Lancaster svetel les
Confetti bel
Lancaster temen les
Designer srebrn kovinski
Brittany patina svetel
Designer bakren kovinski
Brittany patina temen

Lancaster lesen siv

Unique srebrn ekskluziven
Kliknite na okvir, oglejte si ga z vseh strani in prečitajte si več informacij.

Moderen stil – jasne oblike

 

Moderen stil okvirjev je usklajen z dizajnerskim okoljem. Črne in bele barve imajo pomembno vlogo. Ta privlačen stil odlikuje zadržanost. To se kaže v hrapavi srebrni površini, ki jo dopolnjujejo jasne oblike. Z elegantnimi okvirji v modernem stilu lepo poudarite fotografije arhitekture ali pokrajine. 

Confetti črn
Designer bakren kovinski
Confetti bel
Lancaster lesen siv
Sento zlato-zelen
Lancaster svetel les
Sonata srebrn gladek
Lancaster temen les
Designer črn kovinski
Malta srebrn hrapav
Designer srebrn kovinski


Kliknite na okvir, oglejte si ga z vseh strani in prečitajte si več informacij.

Klasičen stil – klasične oblike

 

Klasičen stil okvirjev predstavljajo plemeniti modeli okvirjev v zlati in srebrni barvi. Čudovito poudarijo vaše fotografije in dajo občutek večnosti. Imate opremljeno svojo dnevno sobo v duhu zgodovine in tradicije? Potem so ti okvirji ravno pravšnji za vaš dom.

Luxor bor
Sento zlato-zelen
Confetti črn
Designer črn kovinski
Confetti bel
Designer srebrn kovinski
Natura rjav
Designer zlat kovinski
Natura oreh
Unique srebrn ekskluziven
Kliknite na okvir, oglejte si ga z vseh strani in prečitajte si več informacij.

… in primeren paspartu

K vsakemu okvirju v naši ponudbi prilagamo tudi steklo, ki vašo fotografijo zanesljivo ščiti pred prahom. Poleg tega smo se odločili, da bomo ovekovečene trenutke na fotografijah podali s paspartujem, in sicer v 4 različnih barvah. Izbirate lahko med črno, belo, sivo ali krem barvo paspartuja. 

Paspartu izvrstno poudari občutek globine motiva na sliki. 

Formati okvirjev s paspartujem

Razmerje stranic 2 : 3 Kvadratni formati Panorama formati
20 x 30 cm 20 x 20 cm 20 x 60 cm
30 x 45 cm 30 x 30 cm 30 x 90 cm
40 x 60 cm 40 x 40 cm  
50 x 75 cm 50 x 50 cm
 

Naši obesni sistemi

Wandhalterung Holzrahmen

Lesen okvir

K našim lesenim okvirjem prilagamo profesionalne obesne sisteme. Kovinske kljukice so trdno pritrjene v vogalih na zadnji strani okvirja.

Pomembno: ta obesni sistem omogoča enostavno in točno namestitev. Na voljo je za 10 izbranih XXL posterjev.

Wandhalterung Metallrahmen

Kovinski okvir

H kovinskim okvirjem prilagamo visoko kakovostne in varne obesne sisteme. S kovinskimi kljukicami na zadnji strani lahko okvir trdno pritrdimo na steno.

Pomembno: pri večini formatov je ta okvir opremljen z dvema obesnima kljukicama, zato bo slika varno obešena. Na voljo je za 10 izbranih XXL posterjev. 

Odkrijte še več naših okvirjev

Okvirji z režo – za vaše fotografije na platnu

Fotografijam na platnu v standardnem formatu ponujamo tudi okrasen okvir z režo. To pomeni, da je slika vstavljena v okvir tako, da je med sliko in okvirjem nezapolnjena reža, ki ustvarja 3D učinek na sliki. Okvir ne prekriva motiva tako kot ga pri klasičen okvirju.

Rahmentypen

Okvirji za velike formate fotografij

Za vaše velike formate fotografij ponujamo dve vrsti elegantnih lesenih okvirjev iz smreke ali Ayousa. Izbirate lahko med rustikalnim stilom Home ali modernim stilom Style. Les je impregniran in lakiran. Izbirate lahko med 17 različnimi barvnimi možnostmi in med štirimi različnimi velikostmi. Vsaka fotografija dobi tako svoj čar in vam bo v veselje še veliko let.

Strinjam se
Na tej strani uporabljamo piškotke za izboljšano uporabniško izkušnjo in analizo obiska. Z nadaljnjo uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij.