Šola

Poiščite navdih pri vzorcih fotoknjig za šole in vrtce:

Fotoknjiga razreda - spomin za celo življenje

CEWE FOTOKNJIGA kot fotoknjiga razreda je izvrsten način ohranitve spominov in doživetij iz šolskih časov. Tudi nekaj let po končanem šolanju oživijo zgodbe iz šolskih klopi, izletov, maturantskega plesa, smučarskega izleta in na vašem obrazu pričarajo iskriv nasmeh.


CEWE FOTOKNJIGA ponuja bogate možnosti ustvarjalnega oblikovanja. S pomočjo našega brezplačnega programa lahko oblikujete izvirno predlogo fotoknjige razreda z lastnimi fotografijami in besedilom. Izbirate lahko med številnimi formati, vrstami vezav, privlačnimi ozadji in oblikovalskimi predlogami.


Več informacij o posebni ponudbi za šole in vrtce najdete na brezplačni telefonski števili 080 17 71 ali pa preko emaila.

 

Izberite primeren format za vašo fotoknjigo razreda:

Celotna ponudba fotoknjig s cenami CEWE FOTOKNJIGA XL CEWE FOTOKNJIGA Velika CEWE FOTOKNJIGA Kvadratna CEWE FOTOKNJIGA Kompaktna panorama
Poster

Privlačna predstavitev vašega razreda in šolskih uspehov


Prazne šolske stene ponujajo odličen prostor za prikaz doseženih uspehov in izjemnih momentov. Naročite si poster, poster kolaž ali fotoplatno z okvirjem in vaša šola bo ponovno oživela s spomini na uspešne dogodke. Na voljo je bogata izbira formatov in materialov.

Že od 0,99 €

CEWE STENSKI DEKOR


Že v vrtcu se zgodi veliko zanimivih stvari, ki otrokom prinesejo neizmerno veselje. Izleti v živalski vrt, ura pravljic, pustovanje ali lutkovna predstava so odlične priložnosti, da jih ujamete v foto objektiv. Naredite galerijo najuspešnejših trenutkov in nepozabnih doživetij.


Fotoplatno že od 16,13 €

Retro fotografije

Odkrijte svet fotografij v stilu Retro

in vaši spomini dobijo edinstven čar

Fotografije

Doživetja z izletov, uspešnih športnih in družabnih prireditev pridejo najbolje do izraza na pravem fotopapirju. Digitalne fotografije naročite preprosto s pomočjo našega foto programa Moj CEWE FOTOSVET ali na naši spletni strani.

Od 0,08 €

Strinjam se
Na tej strani uporabljamo piškotke za izboljšano uporabniško izkušnjo in analizo obiska. Z nadaljnjo uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij.