Zgledujte se po sodobnih smernicah bivalne kulture, ki prepričajo z občutkom lahkote, skandinavsko svežino in kričečimi učinki. Za vas smo pripravili nekaj nasvetov pri urejanju bivalnih prostorov.

Naj gre za CEWE FOTOKNJIGE, CEWE VOŠČILNICE ali CEWE KOLEDARJE - izbirate lahko med več kot 1500 izdelki. Tukaj najdete nekaj ustvarjalnega, sodobnega in vsestranskega o naših izdelkih.

Video ansehen

Trend za žene: od bakrenih do medeninastih svetilk in kovinskih konstrukcij v roza odtenkih. Nežne kovinske konstrukcije z občutkom lahkote ter topli toni rumene in marelične prinašajo prijeten občutek, na prvi pogled hladnih, kovinskih izdelkov.

CEWE FOTOKNJIGA

Vaši spomini na poroko in druge posebne zgodbe!

Uporabite naše različne oblikovalske elemente in oblikujte CEWE FOTOKNJIGO. Na voljo so številne oblikovalske predloge, postavitve strani, ozadja, okvirji in maske ter kliparti. Vašo CEWE FOTOKNJIGO lahko oblikujete tudi v rožnatem stilu in jo podarite kot osebno darilo.

Darila

Darila

CEWE VOŠČILNICE

CEWE VOŠČILNICE

Svetovalka Christina Kuhnert

Christina Kuhnert, CEWE svetovalka za dizajn

Svet v rožnatem, moj najljubši trend za leto 2015, je igriv, ženstven in privlačen. Detajli kovinskih predmetov se lepo ujemajo z vzorci in teksturami. To je trend, ki si ga lahko pričarate tudi v sijajni podobi. Preglejte naše različne motive, ki se lepo ujemajo s tem trendom. 

Pri tem trendu prednjačijo les in naravni materiali. Poudarek je na naravnih strukturah in kakovostnih materialih. Tople lesene tone osvežimo z žadom in vodnimi elementi. 

Voščilnice za posebne priložnosti

Združite vaše edinstvene fotografije in izvirno besedilo v naših CEWE VOŠČILNICAH. Voščilnice lahko vsebujejo tudi video posnetek, ki ga, po skeniranju QR kode, lahko predvajate s pomočjo pametnega mobilnega telefona ali tablice. Pri vseh naših izdelkih boste našli tudi predloge, ki se ujemajo z motivi lesa.

CEWE STENSKI DEKOR

CEWE STENSKI DEKOR

Darila

Darila

Ljubezen na prvi pogled: pri tem trendu nas očarajo svetli odtenki in lahkotnost, ki naredijo ta trend svež. Svetel les v kombinaciji z barvo mete, skandinavskim dizajnom in modnimi dodatki dajo temu trendu svež videz.

Predstavljamo vam velike in elegantne formate

Predstavljamo vam velike in elegantne formate

Za vašo dnevno sobo, otroško sobo ali kuhinjo je CEWE STENSKI DEKOR prava izbira, ker naredi vaš dom bolj oseben. Izbirate lahko med različnimi izdelki stenskega dekorja, kot so posterji, fotoplatno, fotografije na aluminiju in fotografije za akrilom ter drugimi izdelki, tudi v obliki kolaža in sodobno oblikovani.

CEWE VOŠČILNICE

CEWE VOŠČILNICE

Vzemite v roke paleto pisanih barv ter narišite različne oblike in vesele vzorce. Poigrajte se z roza, turkizno, rumeno, modro in vijolično barvo. Ta trend je popolna barvna harmonija.
CEWE KOLEDAR

Izvirni foto koledarji so odlično darilo

Uživajte celo leto ob pogledu na nepozabne trenutke in oblikujte CEWE foto koledar kot osebno darilo za nekoga, ki vam je pri srcu. Izbirate lahko med 60 barvami in več kot 600 oblikovalskimi predlogami in ozadji za vaše fotografije.

CEWE VOŠČILNICE

CEWE VOŠČILNICE

Moji najljubši dizajni

Melanie Steenwerth, CEWE svetovalka za dizajn

Pri oblikovanju novih modelov rada uporabljam žive barve, ki se lepo ujemajo z otroško igrivostjo. Otroško sobo sem uredila tako, da otrokom ponuja veliko zabave in dobre volje. 

Predstavljamo vam retro slog, ki se lepo ujema z barvami narave. Izberite zeleno barvo za vašo dnevno sobo. Zelena barva v različnih odtenkih, kot je barva jabolka, limete, mete ali smaragda, je vsestranska. Kot kontrastno barvo izberite rdečo.
CEWE STENSKI DEKOR

Največji trenutki na fotografijah na platnu, aluminiju, za akrilom, ...

Prepustite se ustvarjalnosti in izberite za vaš dom CEWE STENSKI DEKOR. Stenski dekor je na voljo v različnih velikostih in na različnih materialih. Na voljo so tudi številne možnosti formatov, kolažev, okvirjev in postavitev. Naj bo v vašem domu čutiti pridih narave, zato izberite čudovit stenski dekor z motivi narave.

CEWE VOŠČILNICE

CEWE VOŠČILNICE

Darila

Darila

Klasika med trendi, ki jo osvežimo z živo rumeno in kričeče roza barvo, dobi bolj sodoben videz, klasičen videz se izgubi. Različni grafični vzorci, oblike, črte in svetel les ustvarijo posebno strukturo in prinašajo živahnost.
Darila

Osebna darila

CEWE ponuja različna foto darila. Med njimi lahko najdete skodelice, majice ali ovitke za pametne mobilne telefone. V izbranem stilu lahko oblikujete željeno darilo z vašo priljubljeno fotografijo. Naši ovitki za pametne mobilne telefone in tablične računalnike ne le ščitijo vaš telefon, ampak vam s kakovostnimi fotografijami vaših najbližjih tudi prijetno polepšajo vsak trenutek.

CEWE VOŠČILNICE

CEWE VOŠČILNICE

CEWE KOLEDAR

CEWE KOLEDAR

Sarah Asche, CEWE ustvarjalka

Naj vas vsak dan spremlja koledar, ki ga narišete s kredo na steno. Vsak dan prilepite novo fotografijo kot spomin na prijeten in poseben dan. Na začetku vsakega meseca oblikujete nov koledar.

Še namig: koledar bo še bolj zanimiv, če fotografije in sporočila pritrdite na steno z magneti.

Kako nastajajo novi trendi?

Bogati smo lahko tudi drugače, tudi z obilico novih trendov. Ti nastajajo v posebnem trend biroju, v mednarodnem kolektivu, ki je dovzeten za nove sloge. Novi trendi ne nastajajo le v zaprtem dizajn studiu, za štirimi stenami, ampak večinoma nastanejo že prej. Ko se nov trend razširi, lahko govorimo o "pravem" trendu. Takrat je dosežen vrhunec in trend postane mainstream.

Vsakič, ko se pojavi nov trend, po določenem času sledi tudi zdolgočasenost in zatišje. Takrat nastopi čas iskanja novih trendov. Najprej se nove oblike in barve pojavijo v modnem svetu, ki se lahko razširijo tudi na druga področja, npr. na področje bivalne kulture. 

 

 

 

Raziskovanje novih trendov

Trende najdemo povsod. Naša naloga je, da jih čim prej prepoznamo.

Naša naloga je raziskovanje novih smernic - novih barv, oblik in stilov. Vsak dan sledimo objavam na blogih, v revijah, dogajanju na ulicah in sejmih, vsemu, kar je očem in ušesom ostalo skrito. 

Tako lahko odkrijemo najnovejše trende, analiziramo njihov vpliv na oblikovanje in razberemo, kakšne vplive bodo imeli v prihodnosti. Tako nastajajo novi trendi tudi pri oblikovalski ekipi CEWE in novi izdelki so takoj na voljo tudi našim strankam. 

Kako nastajajo novi trendi pri podjetju CEWE?

Za nas so trendi zelo pomembni, zato jim sledimo vsak dan. Nove oblike pri podjetju CEWE ne nastanejo le zlahka. So plod konstruktivnega sodelovanja, ki vedno prinese nove rezultate. Kako je to v resnici in kdo vse ima za to zasluge?

 

 

Video ansehen

Vedno smo v koraku s časom - trendom sledimo vedno in vsepovsod, z veliko predanostjo in zavzetostjo. Kdo smo? 
Christina Kuhnert (svetovalka za oblikovanje),
Sarah Asche (ustvarjalka) in 
Melanie Steenwerth (svetovalka za oblikovanje). Povezujejo nas ljubezen do barv, vzorcev in oblik, kot tudi strast po oblikovanju novih trendov.

Strinjam se
Na tej strani uporabljamo piškotke za izboljšano uporabniško izkušnjo in analizo obiska. Z nadaljnjo uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij.