Ljubim gore

Planinska zveza Slovenije z uredništvom Planinskega vestnika v sodelovanju s podjetjem CEWE, d. d., razpisuje nagradni fotonatečaj z naslovom #LjubimGore, ki poteka do vključno 15. oktobra 2018. Sodelujte v fotonatečaju za najboljšo poletno planinsko fotografijo in se potegujte za bogate nagrade: kamero GoPro ter kupone za izdelke CEWE. Vsak udeleženec prejme bon v vrednosti 10 € za nakup CEWE FOTOKNJIGE in bon v vrednosti 10 € za naročnino na Planinski vestnik za leto 2019. 

 

Za natečaj pridejo v poštev fotografije s tematiko iz gorskega sveta, njegovih naravnih in kulturnih lepot ter dejavnosti človeka v njem. Natečaja se lahko udeležijo vsi, ki jim fotografiranje ni edina ali poklicna dejavnost, razen članov uredniškega odbora Planinskega vestnika in njegovih zunanjih sodelavcev.

 

Vsak udeleženec natečaja lahko predloži do tri fotografije v najvišji ločljivosti (priporočena ločljivost slik je 300 dpi), ki jih pošljite na elektronski naslov fotonatecaj@pzs.si do 15. oktobra 2018, v sporočilu navedite kontakte podatke avtorja (ime, priimek, e-poštni naslov) in kratek opis fotografije.

 

Ocenjevalna komisija, ki jo sestavljajo predstavnik podjetja CEWE, d. d., član uredništva Planinskega vestnika in fotograf, bo podelila naslednje nagrade:


1. nagrada: kamera GoPro HERO5 Session,
2. nagrada: kupon za CEWE FOTOKNJIGO v vrednosti 150 evrov,
3. nagrada: kupon za CEWE STENSKI DEKOR v vrednosti 100 evrov.

 

Nagrade podarja CEWE, d. d.
Vabljeni k sodelovanju!

 

Pravila sodelovanja »
Strinjam se
Na tej strani uporabljamo piškotke za izboljšano uporabniško izkušnjo in analizo obiska. Z nadaljnjo uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij.