Actual
CEWE Photo Award 2019
Natečaji CEWE Photo Award 2019
Vse od panoram pokrajin, portretov, pa do makro posnetkov – kdor je odprt za nove vtise, lahko najde lepoto kjer koli na svetu. Pod sloganom »Our world is beautiful« nam pokažite vaš osebni pogled na navdihujoče vsakdanje podrobnosti ali nas navdušite s pogledom na celoto! S svojo udeležbo naredite nekaj dobrega – CEWE za vsako poslano fotografijo podari 0,10 evra SOS otroškim vasem po vsem svetu.
Sodeluj zdaj
Foto natecaj

#LjubimGore (15. 7. 2018 – 15. 10. 2018)

Ljubim gore

Za vse, ki radi ujamete v foto objektiv gorski svet, njegove naravne in kulturne lepote, vabljeni k sodelovanju v nagradnem foto natečaju z naslovom #LjubimGore.

Pravila sodelovanja »

#LjubimGore (15. 7. 2017 – 15. 10. 2017)

Ljubim gore

Številni planinci že vrvijo po planinskih poteh, plezalne smeri imajo vse več obiska, v hribih pa srečamo tudi množico drugih obiskovalcev "nekoristnega sveta", ki so se tja podali še kako drugače. Čisto vsak pa pri tem doživi svojo zgodbo ... Nekateri jih zapišejo, drugi jih shranijo v obliki videoposnetka, tretji najlepše trenutke zamrznejo s fotografijo.

Pravila sodelovanja »

Our World Is Beautiful (20.09.2016 – 30.06.2017)

Our World Is Beautiful

Vsak dan nam ponuja razburljive trenutke. Odkrivamo podrobnosti ali se čudimo veliki celoti. Zemlja je polna fascinantnih fotografskih motivov. Pokažite nam vaš oseben pogled na lepoto našega sveta!
Več informacij »

Lepote Slovenije (15.6.2015 – 30.9.2015)

Lepote Slovenije

Radi imamo našo državo in ponosni smo na številne lepote, ki jih skriva v tako majhnem kotičku pod soncem. Cilj foto natečaja je pokazati in med seboj deliti to najlepše, kar imamo doma: prelepo naravo, pestro kulturo in zgodovino.
Več informacij »

Naš svet je lep (19.8.2014 – 31.5.2015)

Our world is beautiful

Mednarodni foto natečaj „Our world is beautiful“ - Vsak dan nam ponuja številne lepe trenutke. Imaš nek svoj kotiček, ki bi ga želel deliti preko fotografije? Tvoje fotografije prav gotovo želimo videti!


Več informacij »

Poletje je super (15.8.2014 – 30.9.2014)

Slovensko krížom krážom

Poletje je čas, ki nam ponuja največ možnosti za odkrivanje sveta okoli nas skozi objektiv fotoaparata. Če ste letos poleti ujeli prav poseben motiv, na katerega ste ponosni, ga delite z nami in se potegujte za bogate nagrade!


Več informacij »

Evropa je lepa (5.6.2012 - 31.3.2013)

Europe is Beautiful

Evropa je pester kontinent s karakterjem, ki so ga oblikovali unikatnost in nasprotja posameznih držav. Naj si gre za kulturo, zgodovino, ljudi ali krajino - Evropa je čudovita in ponuja veliko odkritij! Otoki Hrvaške, temperamentni Italijani, prelep tempelj boginje Atene ali pa neskončni norveški fjordi. 
Več informacij »

Več natečajev

Več natečajev

Neprestano za vas pripravljamo nove zanimive natečaje, kjer lahko osvojite bogate nagrade. Spremljajte našo spletno in facebook stran in ne zamudite priložnosti za sodelovanje.

Želim sodelovati »

Foto natečaj

Foto natečaj

Delite z nami svoje fotografije in se potegujte za bogate nagrade. V foto natečajih lahko pokažete svoje najboljše fotografije na razne teme in tako pokažete drugim svoj pogled na svet.

Želim sodelovati »
Strinjam se
Na tej strani uporabljamo piškotke za izboljšano uporabniško izkušnjo in analizo obiska. Z nadaljnjo uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij.