Brezplačen fotoprogram!

Brezplačen fotoprogram

Pomoč

samo za vas

Pokličite nas brezplačno
Oddelek za pomoč uporabnikom
Naša pomoč, vaša prednost
6 dni v tednu
vam na razpolago
Hitra dostava
na vaš dom
Preizkušena kakovost izdelkov
Večkratni zmagovalci testov
zgodbe
HELENA BURGAR: V FOTOKNJIGI JE MOJA ZGODBA

HELENA BURGAR: V FOTOKNJIGI JE MOJA ZGODBA


Uigrana dvojica, ki se veseli skupnega preživljanja prostega časa. Veliko skupnih trenutkov jima prinašajo tudi potovanja, kjer doživijo veliko navdihujočih trenutkov, ki jih Helena Burgar skrbno ujame v foto aparat in nato shrani v CEWE FOTOKNJIGO.

VESNA JAKONČIČ

VESNA JAKONČIČ: FOTOKNJIGA JE ZGODBA POLNA SPOMINOV IN ČUSTEV


Vesna Jakončič ima neizmerno željo po raziskovanju sveta. Ima dve hčeri in pet vnukov, ki jo neskončno osrečujejo. Fotografije s potovanj in družinske zgodbe ovekoveči v fotoknjigi. Preberite njeno zgodbo.

NATAŠA GERIČ: FOTOKNJIGA JE ZAKLADNICA SPOMINOV

NATAŠA GERIČ: FOTOKNJIGA JE ZAKLADNICA SPOMINOV


Družino Gerič povezujeta želji po potovanjih in različnih oblikah rekreiranja. Kot pravi Rajko Gerič, "jim konjički prinašajo veliko priložnosti tudi za spomine".

SARA ROGEL

SARA ROGEL:CEWE FOTOKNJIGA JE SPOMINEK S POTOVANJA


Sara Rogel je strastna popotnica in s potovanj najraje prinese veliko fotografij, ki so zanjo najbogatejši spominek. Preberite njeno zgodbo in prelistajte najlepšo CEWE FOTOKNJIGO leta 2017.

MAJA VODOPIVC

MAJA VODOPIVC: PODARJENA FOTOKNJIGA JE PRINESLA VELIKO NAVDUŠENJA


Spoznajte dijakinjo predšolske vzgoje, ki v prostem času rada ustvarja. Njena pravljična CEWE FOTOKNJIGA z lastnim besedilom in ilustracijami je prava mojstrovina in pritegne pozornost tako otrok kot odraslih.

MOJCA JEŽ

MOJCA JEŽ: FOTOKNJIGA JE LOGIČNA NADGRADNJA FOTO ALBUMA


Mojco Jež je radovedni duh pripeljal tudi do fotografiranja in tako skozi objektiv odkriva neznani in znani svet. Rada fotografira na potovanjih in doma, ko kaj prenavljajo, zadnje čase pa rada ujame v foto objektiv hči Petjo. S posnetimi fotografijami je oblikovala že veliko CEWE FOTOKNJIG.

VALČI IN RAJKO KORITNIK

VALČI IN RAJKO KORITNIK: CEWE FOTOKNJIGA JE DOBRA POGRUNTAVŠČINA


Ubran zakonski par, ki v prostem času odkriva neznane kotičke sveta, vedno s fotoaparatom v roki. Ko se vrneta s potovanj, skupaj oblikujeta CEWE FOTOKNJIGO.

LARA ROMIH

LARA ROMIH: S CEWE FOTOKNJIGO VEDNO ZNOVA OBUJAMO SPOMINE


Dve srci, ena duša - Lara in Boštjan Romih se skupaj lepo dopolnjujeta. Izžarevata intenzivno harmonijo in sta odličen vzor njunim otrokom. Romihovi uživajo na družinskih potovanjih in med različnimi športnimi aktivnostmi.

ROMAN RUS

ROMAN RUS: FOTOKNJIGE OBLIKUJEM POČASI IN Z UŽITKOM


Roman in Sara sta mlad par, z veliko željo po odkrivanju sveta. Ona navdušena zgodovinarka in ljubiteljica kulture, on strasten fotograf z veseljem do športnih aktivnosti. Potovanja jima omogočajo uresničitev vseh njunih konjičkov.

Družina Brun

DRUŽINA BRUN: DRUŽINA JE NAJVEČJA SREČA


Uigrana trojica, ki se veseli svojih skupnih trenutkov in v polni meri uživa življenje. Tudi zaradi male hčere Viki doživijo vsak dan nasmejane in navdihujoče trenutke, ki jih shranijo v CEWE FOTOKNJIGO in za hči ustvarjajo zibelko spominov.

Družina Reho

ALEŠ REHO: NIČ NI POMEMBNEJŠEGA KOT DRUŽINA


Zakonca Reho sta že podarila CEWE FOTOKNJIGO več prijateljem, kakor tudi svojim staršem. »Najbolj se veselim trenutka, ko obdarovanec odvija našo fotoknjigo. Za obdarovanca je to veliko presenečenje, za naju pa veselje ob njegovi sreči,« se zakonca strinjata.Zy

Strinjam se
Na tej strani uporabljamo piškotke za izboljšano uporabniško izkušnjo in analizo obiska. Z nadaljnjo uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij.