Video dogodivščina v CEWE fotoknjigi /	Hiter dostop do videov s QR kodo /	Enostavno združevanje in ogled najljubših video trenutkov na telefonu ali tablici/ Obogatena foto vsebina

Moj video v CEWE FOTOKNJIGI

Shranite svoje spomine v CEWE FOTOKNJIGO tudi s pomočjo videa. Vedno več ljudi uporablja fotoaparat ali pametne mobilne telefone za kratke videa, ki so sedaj tudi lahko del CEWE FOTOKNJIGE. Dovolj je, če namestite vaš video s pomočjo filmskega pasu na izbrano mesto. Video v CEWE FOTOKNJIGI lahko s pomočjo QR kode kadarkoli in kjerkoli predvajate v pametnem mobilnem telefonu ali na tabličnem računalniku.

1. Izberite si video in dodajte ga kot fotografijo na izbrano mesto v vaši CEWE FOTOKNJIGI.

2. Na izbiro imate dva načina predvajanja videa v CEWE FOTOKNJIGI: video lahko izberete glede na poimenovanje ali pa na prikazanem filmskem pasu izberete do največ šest posnetkov.

3. QR koda za predvajanje videa bo samodejno ustvarjena. Namestite jo lahko kamor koli v CEWE FOTOKNJIGI.

4. Uporabite kamero pametnega mobilnega telefona ali tabličnega računalnika in s pomočjo bralnika QR kode skenirajte QR kodo. Takoj potem si lahko ogledate video v vašem pametnem mobilnem telefonu ali tabličnem računalniku. Edini pogoj je, da imate bralnik QR kode. Lahko si ga brezplačno prenesete z App Store ali Google Play.

Želimo vam veliko zabave pri ustvarjanju videi v vaši CEWE FOTOKNJIGI.

Strinjam se
Na tej strani uporabljamo piškotke za izboljšano uporabniško izkušnjo in analizo obiska. Z nadaljnjo uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij.