Brezplačen fotoprogram!

Brezplačen fotoprogram

Pomoč

samo za vas

Pokličite nas brezplačno
Od ponedeljka do petka med 7:00 in 20:00
Naša pomoč, vaša prednost
6 dni v tednu
vam na razpolago
Hitra dostava
na vaš dom
Preizkušena kakovost izdelkov
Večkratni zmagovalci testov

CEWE fotoknjiga: Platnice in vezava po vaši izbiri

CEWE FOTOKNJIGA

Široka ponudba platnic in vezav

Fotoknjižica

Fotoknjižica

Fotoknjižica


CEWE fotoknjižica z mehkimi platnicami, ki jih v preprost foto album namesto z lepilom povežemo s pomočjo sponk. Motiv platnic albuma pri tem lahko oblikujete sami. Mehke platnice fotoknjižice sestavlja papir enake gramaže, kot so vse notranje strani albuma (150 g/m²).

Mehke platnice

Mehke platnice

Mehke platnice


Mehke platnice so primernejše za preproste CEWE foto albume. Na prednjo in zadnjo platnico lahko vnesete poljubne fotografije in besedila ter tako fotoknjigi dodate piko na i. Album za slike v mehki vezavi izdelamo tako, da knjižni blok vstavimo v izbrano mehko platnico, s katero ga po hrbtišču spojimo z najkakovostnejšim lepilom.

Trde platnice

Trde platnice

Trde platnice


Trde platnice so ena izmed najbolj priljubljenih izbir, saj so izjemno trpežne – zato so tudi odlična izbira za tiste albume, za katere si želite, da bi z vami ostali še številne generacije. Vaš CEWE album s fotografijami ohranijo v popolnem stanju, saj mu nudijo oporo in zaščito pred krivljenjem, mečkanjem in udarci.
Pri oblikovanju trdih platnic niste nikakor omejeni, saj jih lahko oblikujete po svojih željah – prepustimo vam tudi hrbtišče foto knjige. Platnice najprej natisnemo in laminiramo, nato pa knjižni blok in platnice natančno združimo s trdo vezavo.

Premium platnene platnice

Premium platnene platnice


Platnene platnice vsaki trdo vezani fotoknjigi dodajo eleganco, zato so še posebej primerne za ovekovečenje posebnih priložnosti. Glede na vsebino svoje CEWE fotoknjige lahko izbirate tudi med dvema barvama platna: modro in bež.
Izdelamo jih tako, da trde platnice prevlečemo s premium platnom, nato pa jih pazljivo zlepimo s knjižnim blokom.

Kunstleder

Kunstleder

Platnice v imitaciji usnja


Za vse, ki s svojimi CEWE foto albumi želite pokazati svojo profesionalnost, ponujamo tudi možnost trdih platnic v imitaciji usnja. V črni barvi sintetičnega usnja bo zasijal vsak fotografski portfolio, popoln videz pa bomo dopolnili tudi z brezhibno vezavo.

Platnice z okrasnim premazom

Platnice z okrasnim premazom


Označite besedilo, fotografijo in druge elemente na platnici, ki bodo premazani z okrasnim lakom in vaša CEWE FOTOKNJIGA bo resnično privlačna. Naj si bo to CEWE FOTOKNJIGA o potovanju, poroki a letna fotoknjiga, kakovostno okrašene platnice bodo naredile fotoknjigo še posebej plemenito. Navdušila bo tako vizualno kot tudi na otip.

Odebeljena površina izbranih elementov premazana s sijajnim lakom ali elegantnim zlatim ali srebrnim premazom je na voljo kot zaključni okras na sprednji in zadnji strani trdih platnic pri večini formatov fotoknjig. Take platnice zagotavljajo edinstveno vrednost.

Na voljo za formate: kompaktna panorama, kvadratna, velika, velika panorama, XL, XXLXXL panorama.

Na tej strani uporabljamo piškotke za izboljšano uporabniško izkušnjo in analizo obiska. Z nadaljnjo uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij.