Brezplačen fotoprogram!

Brezplačen fotoprogram

Pomoč

samo za vas

Pokličite nas brezplačno
Oddelek za pomoč uporabnikom
Naša pomoč, vaša prednost
6 dni v tednu
vam na razpolago
Hitra dostava
na vaš dom
Preizkušena kakovost izdelkov
Večkratni zmagovalci testov

CEWE fotoknjiga: Trenutki, ujeti v papir

CEWE FOTOKNJIGA pregled papirjev

Vse vrste papirja za vašo CEWE fotoknjigo

Digitalni natis

Digitalni tisk


Za tisk vaše CEWE fotoknjige izberemo digitalni tiskarski papir, ki ga odlikujeta visoka kakovost in razpoložljivost. Uporabljamo ga lahko za izdelavo albumov z do 154 stranmi – kakršnihkoli formatov, velikosti in vrst vezav. Pri tem večinoma uporabljamo 200 g/m² tiskarski papir; za izdelavo fotoknjižice bomo izjemoma uporabili 150 g/m² papir, vašo CEWE XXL panoramsko foto knjigo s platnicami iz platna ali imitacije usnja pa bomo izdelali z 250 g/m² papirjem.

Digitalni natis Premium mat

Premium mat


Zadržanega videza, a premium učinka! Mat papir je idealen za tiskanje fotografij v visoki ločljivosti, saj pri izdelavi mat CEWE knjige uporabljamo prav poseben HD tisk. Z njim bodo najbolj zablestele fotografije v portfoliu, oživeli pa bodo tudi vaši najljubši trenutki s poroke ali letošnjega potovanja.
Za izjemno kakovost tiska mat fotografij uporabljamo 170 g/m² papir za digitalni tisk z mehkim matiranim zaključkom. Premium mat papir lahko uporabimo na do 154 straneh vaše CEWE foto knjige, mat učinek pa lahko razširimo tudi na njene platnice.

Visoko sijajni digitalni natis

Digitalni tisk sijaj


Izdelava CEWE fotoknjige poteka s kakovostnim premium 200 g/m² papirjem, ki pa ga med izdelavo prevlečemo s sijajnim premazom. Premaz fotografije poživi, saj zaradi UV lakiranja poudari njihove barve, hkrati pa jih še dodatno zaščiti pred vlago in umazanijo. Z njim bodo pisani trenutki vaših dogodivščin res zablesteli!

Fotopapir mat

Fotopapir mat


Razvijanje na fotopapir je idealno za album s fotografijami, ki segajo čez obe strani (npr. panoramske), saj izdelava fotoknjige poteka po klasični »mokri« metodi: fotografije se razvijejo na fotografski papir, strani pa se zlepijo tako, da ob vezavi nastane ploska površina – strani se ob sredini ne dvigujejo. Vaše fotografije bodo tako navidezno neprekinjene, mat učinek pa bo poskrbel za še boljšo ločljivost.
Razvijanje na mat fotopapir uporabljamo za izdelavo fotoknjige z največ 114 stranmi.

Fotopapir sijaj

Fotopapir sijaj


Vaše široke ali panoramske fotografije v CEWE fotoknjigi, tiskane po »mokri« metodi, bo dodatno obogatil kakovosten sijajni fotopapir; dodal jim bo globino in poudaril njihove barve in detajle, hkrati pa jih zaščitil pred vlago in umazanijo.
Razvijanje na sijajni fotopapir uporabljamo za izdelavo fotoknjige z največ 114 stranmi.

Fotopapir premium mat

Fotopapir premium mat


 

  • Na voljo za fotoknjige s plosko vezavo
  • Posebna matna površina brez odseva
  • Popoln prikaz detajlov, mehki kontrasti in naravne barve
  • Do 114 strani

 

Strinjam se
Na tej strani uporabljamo piškotke za izboljšano uporabniško izkušnjo in analizo obiska. Z nadaljnjo uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij.