TIPA 2020

Že četrtič smo osvojili prestižno nagrado TIPA World Awards!


Mednarodna strokovna žirija je tokrat nagradila usnjene in platnene platnice CEWE FOTOKNJIGE

Oldenburg, 14. april 2020. Žirija „Technical Image Press Association„ (TIPA) vsako pomlad podeli nagrade za inovativne foto izdelke. Z dvema predhodnima nagradama za CEWE FOTOKNJIGO in nagrado za stensko dekoracijo hexxas, je letos CEWE ponovno pristal v kategoriji "Best Photo Service worldwide" kot najboljša foto storitev na svetu! Nagrajene edinstvene platnice CEWE FOTOKNJIGE iz usnja in platna lahko kmalu naročite tudi pri nas!


Inovativnost glede na potrebe strank

„TIPA World Awards“ je najprestižnejša nagrada za fotografske izdelke in storitve. Žirija, ki je letos štela 26 svetovno priznanih urednikov fotografskih revij, inovativnost izdelkov ocenjuje v skladu z različnimi merili kakovosti in samo najboljši lahko osvojijo nagrade. "Zelo smo veseli, da smo z našimi novimi izdelki še enkrat očarali žirijo TIPA," je dejal Thomas Mehls, član odbora CEWE. "Povratne informacije so za nas zelo pomembne, da se naši inovacijski procesi, ki jih vsi skupaj delamo, premikajo v pravo smer. Dejstvo, da je našemu najbolj priljubljenemu izdelku - CEWE FOTOKNJIGI - že tretjič uspelo osvojiti nagrado dokazuje, da je vedno vredno upoštevati povratne informacije naših strank in poiskati nove rešitve za njihove potrebe. Ni dovolj, da sledimo predhodnim razvojem, ampak tudi novim izzivom v našem svetu hitrega tempa, ki se nenehno spreminja."


CEWE FOTOKNJIGA za vsako priložnost

Od leta 2005, ko smo s CEWE FOTOKNJIGO vstopili na trg, je naš izdelek doživel ogromen razvoj. To potrjuje dejstvo, da smo doslej izdelali več kot 60 milijonov izvodov CEWE FOTOKNJIG, ki jih naši uporabniki ustvarjajo za različne priložnosti. Fotoknjiga je poleg najbolj priljubljenih tem, kot so potovanja, poroke in druge družinske priložnosti, tudi mesto za hrambo drugih čudovitih trenutkov - za vse, kar si uporabnik želi in o čemer sanja. Poleg tega ponujamo 100-odstotno garancijo zadovoljstva za vsa naročila fotoknjig, saj je za nas najpomembnejše zadovoljstvo naših strank. Po podelitvi nagrade TIPA za CEWE FOTOKNJIGO z okrasnim premazom leta 2018, so bile tokrat nagrajene edinstvene platnice – iz usnja in platna, za XL in XXL panoramsko fotoknjigo. Platnice so na voljo tudi z okrasnim premazom. Poleg klasičnih možnosti sijaj, srebrnega in zlatega okrasnega premaza lahko zdaj izberete tudi rose-zlat premaz - za napise in kliparte, ki lahko krasijo naslovno stran vaše CEWE FOTOKNJIGE. Letos je žirija izpostavila eleganco zmagovalne CEWE FOTOKNJIGE. Platnene platnice pričarajo moderno vzdušje, usnjene platnice pa spominjajo na klasične foto albume.

z usnjenimi in platnenimi platnicami

Nagrado TIPA World Awards smo osvojili že tretjič zapored


Nagrajeni hexxas - CEWE je "najboljša foto storitev na svetu"

Kot vodilna evropska foto storitev se že tretjič veselimo in smo ponosni na "svetovno nagrado TIPA". Nobeno drugo podjetje v tem sektorju ni osvojilo toliko naklonjenosti mednarodne žirije v kategoriji "Best Photo Print Service". Po nagrajeni CEWE FOTOKNJIGI leta 2008 in nagrajenega okrasnega premaza platnic v letu 2018, je letos naše podjetje prejelo nagrado za šestkotno stensko dekoracijo. Letošnja nagrada je za nas resnično posebno priznanje, saj je sama ideja za ta izdelek nastala zahvaljujoč pobudi naših zaposlenih, njena izvedba pa je rezultat odličnega sodelovanja med našimi oddelki.

Edinstven koncept dizajna

Razglašeni so dobitniki nagrade "TIPA World Award", najprestižnejše nagrade za fotografske izdelke na svetu: inovacije CEWE izdelkov so že dvakrat zapored osvojile nagrado žirije TIPA (Technical Image Press Association). Nagrajeni hexxas izdelek je na voljo od septembra 2018 v različnih velikostih in količinah. Šestkotne ploščice ustvarjajo elegantno umetniško delo iz vaših najlepših fotografij, saj njihov edinstven format omogoča ustvarjanje ličnega kolaža ali večdelnega stenskega okrasja iz samo ene fotografije. Končna odločitev žirije, sestavljene iz 30 svetovno znanih urednikov fotografskih revij, je bila: "Hexxas je nov koncept prikazovanja slik doma ali v pisarni (...) Magnetni sistem pritrjevanja vam omogoča, da ustvarite vznemirljive kolaže, ki jih lahko poljubno postavljate in prestavljate.".

Povpraševanje po idejah

Vsi CEWE oddelki prispevajo k razvoju inovacij izdelkov. Med skoraj 3900 zaposlenimi v našem podjetju so mnogi aktivno vključeni v razvoj. Redno zagotavljamo priložnost za udeležbo naših dogodkov - kot je Dan inovacij - kjer lahko predstavniki različnih držav in oddelkov predstavijo svoje ideje. Nove ideje se pogosto rodijo zaradi različnih kulturnih potreb, kar hkrati širi obzorja vseh naših sodelavcev. Tako se je rodila ideja o hexxasu. "Osvojitev TIPA World Award 2019 ni samo priznanje našega izdelka, ampak tudi dokaz naših zaposlenih in metod," je dejal dr. Christian Friege, predsednik podjetja CEWE. "Ponovna osvojitev nagrade kaže kakšno bogastvo idej se skriva v vseh nas."

hexxas

Šestkotna mojstrovina: vaše najljubše fotografije na foto ploščicah!


Vsaka vaša fotografija pripoveduje drugačno zgodbo? Hexxas združuje vse vaše trenutke! Okrasite svoj dom s čudovitimi fotografijami na edinstvenih šestkotnih ploščicah! Izberete lahko med dvemi velikostmi, ki merijo 18 x 15,6 cm in 27 x 23,4 cm. Če želite, lahko na vsako ploščico postavite drugačno fotografijo! Če imate eno fotografijo, na katero ste res ponosni, vam hexxas ponuja posebno rešitev: eno fotografijo postavite na več ločenih ploščic, ki bodo ob postavitvi na steno tvorile celoto. Z lepilom in magnetnimi pritrdilnimi elementi, ki so priloženi k izdelku, lahko resnično uživate v svoji ustvarjalnosti. S pomočjo Y ročke lahko ploščice postavite enako oddaljene eno od druge.

Okrasni premaz na platnicah CEWE FOTOKNJIGE navdušil mednarodno žirijo


CEWE FOTÓKÖNYV Tipa - A Világ Legjobb Fotószolgáltatója

Devetindvajset urednikov svetovno priznanih fotografskih revij je aprila izbralo zmagovalca "TIPA World Awards 2018". Zmagovalec v kategoriji "Najboljša foto storitev na svetu" je bila vodilna evropska foto storitev CEWE, z okrasnim premazom na platnicah CEWE FOTOKNJIGE.

Mednarodno prepričljivo

TIPA (Technical Image Press Association) je prestižna nagrada za najboljše fotografske izdelke na svetu. Postopek odločanja izvajajo neodvisni uredniki, ki temeljijo na rednih pregledih izdelkov, ki so objavljeni z namenom informiranja bralcev. V kategoriji "Best Photo Print Service" je CEWE letos osvojil prestižno "TIPA World Award". Možnost okrasnega premaza na platnich CEWE FOTOKNJIGE je prepričal mednarodno žirijo. Zlati, srebrni in sijoči okrasni premazi naredijo platnice še lepše in posebne. "Zelo smo veseli, da je žirija, sestavljena iz izkušenih urednikov, podelila nagrado CEWE FOTOKNJIGI z možnostjo okrasnih premazov platnic," je dejal Thomas Mehls, direktor marketinga v CEWE. »Z našimi izdelki zagotavljamo, da fotografije ne ostanejo samo na napravah za shranjevanje, temveč so tudi vizualne in otipljive. Svetovna nagrada TIPA nam je pravkar prinesla veter v hrbet in nov zagon, da lahko še naprej ponujamo svojim strankam številne možnosti prek izdelkov s fotografijami, ki jih osrečujejo vsak dan. CEWE FOTOKNJIGA ponuja širok izbor velikosti, vrst papirja, možnosti vezav in drugih možnosti prilagajanja po vsem svetu, zato lahko prav vsak ustvari poljubno fotoknjigo, ki jo želi. Člani TIPA so poleg nagrajenih platnic izpostavili tudi možnost kreativnega postopka oblikovanja, ki vsem omogoča ustvarjanje fotoknjige, kot jo sam želi. "Priročnik po korakih je zelo koristen tudi pri izbiri in oblikovanju fotoknjig," je oceno zaključila žirija.

Velika izbira za posamezne rezultate

Naslovna stran CEWE FOTOKNJIGE je že sama po sebi navdušujoča in vzbudi radovednost, pa naj gre za fotografije, dizajn ali obliko izdelave. Z okrasnim premazom na platnicah v sijajni, zlati ali srebrni barvi, je mogoče poudariti različne oblikovalske elemente, zaradi česar bo naslovnica fotoknjige še bolj posebna in edinstvena, tudi na otip. Poleg klipartov, besedil in okvirjev lahko okrasni premaz izberete tudi za oblikovana ozadja in posamezne sloge, kar bo celotni naslovnici dalo posebno strukturo. Poleg omenjenih trdih platnic pa CEWE ponuja izbiro drugih vrst platnic in vezav, odvisno od oblike, ki jo izberete, npr. trde platnice, fotoknjižica, usnje ali platno premium kakovosti.

Strinjam se
Na tej strani uporabljamo piškotke za izboljšano uporabniško izkušnjo in analizo obiska. Z nadaljnjo uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij.